Peaches-Geldof 2014
Preminula Peaches Geldof
 
Peaches Geldof, ćerka Boba Geldofa i Paule Yates, preminula je u dobi od 25 godina. Za sada se uzrok smrti ne zna, a uskoro će biti poznato više informacija. Telo su pronašli u njenom domu u britanskom Wrothamu.
Kako javlja BBC, policija je saopštila da su primili dojavu sa adrese u Wrothamu, ali okolnosti smrti još nisu poznate. Na mesto nesreće stigla je odmah i hitna pomoć, koja je odmah proglasila smrt devojke.
Peaches je bila televizijska voditeljka, manekenka i novinarka i jedno vreme se suškalo da je u semi sa Harryjem Stylesom.
Iza sebe je ostavila dva sina. Prošle godine u aprilu rodila je sina Phaedru. Dečak je na svet došao carskim rezom. Manekenka se porodila 24. aprila, na dan kada bi njena pokojna majka Paula Yates proslavila svoj 54. rođendan. Sa suprugom Thomasom Cohenom ima i dečaka Astala. S drugim detetom zatrudnela je šest meseci nakon rođenja prvog deteta.
U braku je bila i s Maxom Drummeyem, američkim muzičarom iz benda Chester French, za kojeg se udala 2008. godine u Las Vegasu. U februaru 2009. godine par je objavio da se rastaju i da su tu odluku doneli zajedno.

 

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA, Pred superfinale izbačeni takmičar Antonio Krištofić otkriva: Držim pesnice Bobiju!