EX ON THE BEACH Full Cast 1EX ON THE BEACH – nova serija na MTV kanalu

Spremite se za novu MTV rijaliti seriju o zabavljanju, Ex on The Beach, koju možete da pratite od nedelje, 27. aprila u 23:10.
Suncem obasjane plaže, preplanula tela i privlačni singl mladi ljudi koji su raspoloženi za muvanje – zvuči kao savršen recept za dobar provod! Pa šta onda može da krene po zlu?
Kada osam sexy slobodnih momaka i devojaka stigne na rajsko ostrvo misleći da učestvuju u novoj MTV seriji o zabavljanju na romantičnom odmoru, poslednja stvar koju očekuju je da će se oblak iz prošlosti nadviti nad njima i baciti tamnu senku na njihovo uživanje.
Dakle, grupa samaca stiže na prelepu mediteransku obalu, polako se upoznaju, zabava počinje, sevaju prve varnice… Oni očekuju da dožive romansu na odmoru, ali ono što ne znaju je da će situacija postajati ex–tremnija i uzbudljivija kako vreme bude prolazilo. Taman kada se budu malo opustili, njihova priča iz bajke će se u trenutku zapetljati kada se potpuno neočekivano pojave njihovi bivši momci i devojke. Kako bi neizvesnost bila veća, ne zna se čiji bivši dolazi sledeći, kao ni zbog čega. Neki jednostavno ne žele da njihovi ex partneri nastave dalje i sve će uraditi da im onemoguće novu vezu, neki žele osvetu zbog ružnog i bolnog raskida, a oni romantični ne mogu da prihvate da je kraj i žele još jednu šansu.
Baš kada nova veza počne da cveta, dešavaju se neverovatne stvari, bivši se pojavljuju sa posebnim namerama. Igra počinje ali ko će osvojiti čije srce ostaje da saznate u rijalitiju Ex on teh Beach od nedelje, 27. aprila od 23:10.
Premijera: nedelja, 27. аpril, u 23:10
Reprize: utorkom u 22:40, sredom u 21:30 i četvrtkom u 22:40

Povezana vest:  Premijera treće sezone serije „Njegova mračna tkanja" na HBO MAX-u