Kim Raver Lipstick Jungle Season 1 Promotional Pictures 03Nove, premijerne serije na Prvoj Plus u junu!

Kablovski kanal Prva Plus je obogatila svoju programsku šemu sa dve nove serije iz holivudske produkcije – „Štiklama do vrha“, („Lipstick Jungle“) i „Privatni doktor“, („Royal Pains“). Za naše najmlađe gledaoce tu je „Ovčica Šone“ („Shaun the Sheep“), apsolutni svetski hit među animiranim crtanim serijama, koji dolazi iz čuvenog britanskog studija „Aardman Animations“, Ltd.( „Wallace and Gromit“).
„Štiklama do vrha“ je još jedna od ekranizovanih serija čuvene Kendis Bušnel („Seks i grad“). Ova dramska komedija, prati privatni život i karijeru tri prijateljice, snažne, ambiciozne i uspešne poslovne žene, koje se nose sa svim problemima koje takav život donosi. Naoružane humorom i snagom, ove tri moderne žene, daju jedna drugoj bezuslovnu podršku u trnovitom životnom putu, u ludom, romantičnom ali ponekad i zastrašujućem Njujorku. Najveće glumačko ime je filmska zvezda Bruk Šilds koja glavnu ulogu deli sa još dve odlične glumice. Lindzi Prajs pamtimo iz „Beverly Hillsa 90210″,“The Bold and The Beautiful“, „Jack and Jill“ i „Pepper Dennis“, dok Kim Rejver znamo kao doktorku Tedi Altman iz hit serije „Uvod u anatomiju“ i odlične uloge u akcionoj seriji „24 sata“.
Američka serija, „Privatni doktor“, je priča o mladom doktoru Henku Losonu (Mark Fojerstin), poznat našoj publici po ulogama u „What Women Want“, „In Her Shoes“, „Good Morning Miami“). Henk ima savršen život, karijeru u usponu, lepu devojku i luksuzan stan u Njujorku. Zbog jedne, utvrdiće se, sudbonosne, principijelne odluke u sali za hitne slučajeve, Henk gubi sve. Sticajem raznih okolnosti započinje novi život u jednom od luksuznih delova Hemptona, gde postaje „lekar za iznamljivanje“ u svetu bogatih, poznatih i zloglasnih. Njegova karijera je ponovo u usponu ali, on nije srećan. Posle ponude da leči siromašne u lokalnoj bolnici, on se odjednom nalazi na tankoj liniji između činjenja dobrog za druge i činjenja dobrog za sebe.
„Ovčica Šone“ je britanska animirana serija koja je jako brzo našla put do svojih gledalaca, kako onih najmlađih, tako i zbog svog specifičnog humora i do malo starijih. Šone je ovca koja ne prati stado – u stvari, vodi ih u sve moguće nevolje, pretvarajući mir u dolini u haos na livadi. Šone i njegovi drugari trče oko psa ovčara Bitzera, koji pokušava da održi stado na okupu, štiteći ga tako što na sve načine pokušava da spreči Farmera da sazna šta se dešava iza njegovih leđa. Svaki dan donosi nove avanture za Šoneta.
Svakako bar tri dobra razloga da vrele junske dane provedete uz kanal Prva Plus koji će nastaviti da obogaćuje svoj sadržaj i gledaocima ponudi vrhunski zabavni program.

Povezana vest:  Nova koncepcija Avale kreće od 1. maja