the leftovers 101 05HBO S PONOSOM PREDSTAVLJA NOVU DRAMSKU SERIJU IZ ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE „OSTAVLJENI“

Premium filmski kanal HBO s ponosom najavljuje premijeru nove serije iz originalne HBO produkcije „Ostavljeni“, koja će premijerno biti prikazana 30. juna u 21.05h ekskluzivno na HBO-u. Nove epizode će se emitovati ponedjeljkom u 21h.
Od Dejmona Lindelofa („Emijem“ ovenčanog za seriju „Izgubljeni“, te tvorca serija „Džordan“, „Neš Bridžis“, „Jednom davno“…) i priznatog noveliste Toma Perota (nominovanog za „Oskara“ za „Little Children“), dramska serija „Ostavljeni“ je bazirana na istoimenom Perotovom romanu. „Ostavljeni“ vas, u režiji Pitera Berga, na originalan način, vode u svet misterioznih nestanaka širom sveta, a posebno prati grupu ljudi koji su ostavljeni u njujorškom predgrađu Mejplton. Oni moraju ponovo da počnu da grade svoje živote, nakon gubitka više od 100 ljudi…
Kada dva posto čovečanstva iznenada i neobjašnjivo nestane, svet pokušava da shvati šta bi trebalo da preduzme u vezi sa tim. Tri godine kasnije, nova HBO-ova dramska serija „Ostavljeni“ priča je o ljudima koji nisu prošli odabir. Serija prati Kevina Garvija (Džastin Tiroks), oca dvoje dece i načelnika policije koji nastoji i dalje da živi normalnim životom, iako taj pojam u Mejpltonu više ne postoji.
U ovoj napetoj priči, pored Tiroksa, glavne zvezde su: Majkl Gaston, Ejmii Brineman, Kristofer Eklston, Liv Tajler, Keri Kun, Čarli Karver, En Dovd, Eni Kju, Margaret Kvoli, Amanda Vorner, Natali Gal, Kris Zilka…
Prva epizoda ove intrigantne dramske serije će u periodu od 30. juna do 29. jula biti dostupna besplatno svim gledaocima u Srbiji putem internet usluge videa na zahtev HBO GO. Svi koji u tom periodu posete www.hbogo.rs moći će da uživaju u novom HBO-ovom serijalu.

Povezana vest:  Serija red i zakon: kada fikcija postane stvarnost