SERIJA BEYONCE X10 NA KANALU HBOSerija Beyoncé: X10 na kanalu HBO od 29. juna

HBO će ponovo ugostiti svetsku R’n’B zvezdu Beyoncé koja će nam tokom 10 epizoda predstaviti najsjajnije trenutke turneje „Mrs Carter World Tour“, tokom koje je po prvi put posetila Beograd i održala koncert u Kombank areni.
Serija „BEYONCÉ: X10″ imaće 10 epizoda koje počinju sa emitovanjem krajem meseca, tačnije u nedelju, 29.juna. Svake nedelje, tačno u 20:55, emitovaće se po jedna epizoda serije, neposredno pred premijerne epizode finalne sezone serije True Blood, koje su na program od 21:00h. Svaka epizoda, dakle, traje nekoliko minuta i predstavlja segment sa jednog od 132 koncerata koje je Beyoncé održala tokom nešto manje od godinu dana. Rasprodata“Mrs Carter World Tour“, krenula je 15.aprila iz Beograda, koncertom u Kombank Areni, a završila se koncertom u Lisabonu, 27.marta 2014.godine.
Tokom „Mrs Carter World Tour“ turneje, Beyoncé je obišla 27 zemalja, održala koncerte u 69 gradova,a gledalo ju je preko 1,8 miliona gledalaca. Ujedno, ova turneje je bila i najuspešnija solo turneja nekog ženskog izvođača u 2013.godini!
Gledaoci mreže HBO imaće prilike da vide neke od najspektakularnijih izvođenja hitova gđe Carter poput: : „Blow/Cherry,“ „Drunk in Love,“ „Ghost/Haunted,“ „Flawless/Yoncé,“ „Get Me Bodied/Baby Boy/Diva,“ „Girls,“ „Heaven“ „Partition,“ „Why Don’t You Love Me?“ i „XO.“
Saradnja HBO i Beyoncé krenula je februara 2013.godine emitovanjem dokumentarca „Life Is But A Dream“.Ovu intimnu priču o životu, karijeri i uspehu režirala je upravo Beyoncé! DVD „Life Is But A Dream“(Columbia/Sony/Menart) biće uskoro dostupan fanovima Beyoncé i u našoj zemlji!

Povezana vest:  Domaća adaptacija najpopularnije sapunice svih vremena - „Dinastija“  od 27. septembra u 21 čas na TV Pink!

Foto: HBO press