iva summerSUMMER FESTIVAL REPORT IZVEŠTAVA SA EXIT PROMO ŽURKI U LJUBLJANI I ZAGREBU

Narednih meseci nijedno dešavanje neće proći neopaženo jer je na MTV kanal stigla nova sezona ultimativnog vodiča kroz letnje festivale – Summer Festival Report, emisije koja pruža sve neophodne informacije o najboljim provodima u regionu.
U drugoj epizodi druge sezone SFR-a, Iva Mišović, voditeljka emisije, obišla je Zagreb i Ljubljanu, gde su bile održane Exit promo žurke. Exit avantura predstavila je projekat „Western Balkan Adventure and Discovery Tour“ (WBAADT), internacionalnu turu po Balkanu u čijem centru se nalazi Exit, najbolji evropski muzički festival, koji povezuje istaknute muzičke događaje iz pet balkanskih zemalja – Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije. Ova jedinstvena balkanska tura počela je velikim muzičkim događajem u Sloveniji, EDM Cirkusom, a MTV ekipa je, naravno, bila tamo i prenosi vam atmosferu i intervju sa Leom Dobričić koja se našla za mix pultom na ovoj žurci. Pored vesti iz regiona i predloga festivala koje vredi posetiti, Iva je sa producentom Koolade obišla Zagreb, popularne kafiće i muzej Prekinutih veza, i odgonetnuće na pitanje emisije gde i sa kim mladi vole da putuju…
MTV ekipa, na čelu sa voditeljkom Ivom Mišović, obilaziće muzičke i filmske festivale, prenosće vam najuzbudljivije momente i informisaće o dešavanjima koja ne smete da propustite, a videćete i intervjue sa različitim domaćim i svetskim izvođačima, publikom, dobićete proverene predloge za najbolji provod i kako da učinite ovo leto bogatijim za mnogo dobre zabave! U narednim epizodama Summer Festival Report doneće deliće atmosfere sa Exit i Sea Dance festivala, banjalučkog Demofesta, Fresh Island-a, Love Fest-a u Vrnjačkoj banji i mnogih drugih zabavnih dešavanja.
Saznate sve o najboljim letnjim festivalima u regionu i iskoristite leto do maksimuma! Gledajte Summer Festival Report svake subote od 21:20. Za više informacija posetite mtv.rs!
Reprize:
Nedelja u 17:20
Ponededeljak u 13:40
Utorak u 19:30
Sreda u 16:30
Četvrtak u 13:40
Petak u 18:40

Povezana vest:  Željko Mitrović predstavio završetak najvećeg digitalnog studija na svetu!