kesic_zoranKraj Fajront republike

 

Televizija Foks prikazaće 9. maja poslednje 70. izdanje humorističke tok šou (talk show) emisije „Fajront republika“ voditelja Zorana Kesića.

Foks je danas pozvao fanove Kesićeve emisije da u nedelju od 22.50 dočekaju „fajront ‘Fajront republike'“ uz simbolično nazvanu „Poslednju epizodu“, u kojoj će biti „prikazani delovi emisija koji nikada nisu emitovani“.

-Mislim da je ‘Fajront republika’ već doživela svoj zenit i da ne treba nastavljati nešto što je već proživelo svoje najlepše trenutke. Red je da se ‘Fajront republika’ završi – rekao je Kesić.

Povezana vest:  Erik Dejn napušta ''Uvod u anatomiju''

Kesić kao jedan od razloga za okončanje svoje popularne emisije, pokrenute u decembru 2008. godine, navodi to što „Foks nije uspeo da odgovori na neke produkcione zahteve da se emisije izdigne na viši nivo“.

-Emisija je mesecima stagnirala. Prosto nije bilo mogućnosti da se na Foksu izdvoje neka sredstva da bi to bolje izgledalo – kaže Kesić, koji kao drugi razlog navodi svoju želju da se uskoro preseli u Pariz i možda pokuša napraviti karijeru u Francuskoj.

Povezana vest:  PREMIJERA NA KANALU VIASAT HISTORY: Tragična sudbina ruskih princeza

-Devojka mi je Fancuskinja i radi na TV 5, na kojoj već postoje neki programi za strance u Francuskoj. U nekim kontaktima sa našom ambasadom i Kulturnim centrom javila se ideja da se napravi emisija jednom nedeljno za dijasporu. Pokušaću da napravim karijeru u inostranstvu – najavljuje Kesić.

Posle par neuspelih pokušaja da ponudi gledan tok šou program, Foksu se posrećilo sa bivšim voditeljem televizije Metropolis Kesićem i „Fajront republikom“, neobičnim spojem autorovog uvrnutog humora, skečeva, muzike i gostovanja poznatih.

Povezana vest:  Specijalno novogodišnje izdanje najpopularnijeg dejting šou programa Izvedi me 02.januara

-Najdraže mi je što su gledaoci zavoleli emisiju. Nismo zamišljali da će toliko trajati, jer prethodni pokušaji sličnih emisija na Foksu nisu potrajali. Vrhunac je bila novogodišnja emisija gde su se okupili nasi najdraži bendovi i gosti. Više je ličilo na žurku. Baš je bilo emotivno i lepo – kaže Kesić.