Game-of-Thrones-Cersei-Lannister-season-4Naga Sersei ipak će prošetati Durbovnikom?

Dubrovačka biskupija danas je saopstila da nije zabranila snimanje jedne od ključnih scena pete sezone serije „Igre prestola“ već samo snimanje scene u kojoj naga žena izlazi iz dubrovačke katedrale.
-Dubrovačka biskupija samo nije dopustila snimanje scene kako naga ženska osoba izlazi iz dubrovačke katedrale, a što je u skladu s normama hrišćanskog morala i osnovne pristojnosti. Kao što se, verovatno, ne bi dopustilo snimanje takve scene ni u katedralama u Londonu ili Vašingtonu, odnosno kraljičinim rezidencijama ili Beloj kući – navela je biskupija a prenosi sajt Index.hr.
-Biskupija nije zabranila niti može da zabrani snimanje scena na prostoru nad kojim nema ingerencija – navodi se u saopštenju Dubrovačke biskupije.
Elektronski mediji danas su preneli da je crkva zabranila snimanje scene u kojoj gola Sersei (igra je Lena Hedi) treba da prošeta od Katedrale do Sponze. Budući da je reč o jednoj od ključnih scena u petoj sezoni popularne serije, producenti su najavili da će tu scenu snimiti negde drugde.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Vladimir napustio kuću Velikog Brata