farma_3_april_2FARMA 2010
Ivan ponovo otišao sa Farme
Milena, Nemanja i Ivan su pričali o muško-ženskim odnosima. Milena misli da žena može od muškarca da napravi potrčka, Ivan se složio ali je tvrdio da se dešavaju i obrnute situacije mada žene prednjače u tome.
Milena je pisala pismo u kući za izolaciju. Nemanja je otišao do nje da bi joj rekao da je mnogo nervozan jer nema ni kafe, ni šećera ni vatre… rekao je da će se zainatiti i da će ostali farmeri tek tada videti ko je on.
Maja, Dragana i Zorica su napolju pričale o Milošu. Maja je rekla da se prve dve nedelje na Farmi ponašala kao gazda. Pričala je kako je svima je naređivala, i da joj je tek onda Firči spustio na zemlju objasnivši joj da tako ne može da se ponaša. Ona je uporedila svoje ponašanje sa trenutnim Miloševim ponašanjem. Takođe je rekla da joj smeta način na koji Mira pere sudove, jer su sudovi posle pranja uvek masni, ali da to ne želi da joj kaže da njih dve ne bi došle u konflikt.
Maja i Zorica su komentarisale kako je Ivan rekao da će se potruditi da se vrati da bi uneo nemir između.plavokose (Dragane) i Nemanje. Zorica je rekla da joj je Dragana pričala kako ne prepoznaje Nemanju. Rekla joj je da su bili dve godine zajedno i da se on uvek fino ponašao, a da se sada prema Mileni ponaša katastrofalno. Maja tvrdi da sve muškarce privlači neka energična devojka kao što je Milena, ali da se na kraju svi odluče za neku Draganu, neku staloženu osobu jer takvu žele za budućnost. Maja je rekla da je videla suze u Nemanjinim očima kada je davao štapić Mileni.
Miloš i Raka su pravili stazu do štale, raspravljali su se ko bolje tuca kamen. Miloš se pohvalio kako je sagradio šest kuća i da sigurno bolje zna da radi sa kamenjem od Rake, koji je od kamena, kako kaže, sagradio samo kupatilo.
Ivan je razgovarao sa Milenom preko ograde u izolaciji. Rekao joj je da ne može više da izdrži na Farmi. Ona mu kaže da pokuša da ostane. Ivan joj je skrenuo pažnju da se neće truditi da odgovara na pitanja u duelu i zamolio je da ona odgovori tačno na sva pitanja jer on želi da izađe. Milena se nećkala i pokušavala da ga ubedi da se takmiči u duelu.
Miloš je razgovarao sa Mirjanom i Minom o snu koji je imao prethodne noći u kome je on duelista koji, poražen u duelu, napušta Farmu. Predosećaj ga nikada ranije nije prevario i tvrdio je da će sigurno ispasti. One su ga ubeđivale da nema šanse da se to desi i da ne treba da veruje snovima. Konstatovali su da je Mirjana baš dugo ostala na Farmi, jer uglavnom manekenke i misice prve izlaze iz rijaliti programa. Mina je pohvalila Miru rečima da Mira nije obična misica već da pored lepote, ima i muzički talenat.
Gagi u je u dnevnoj sobi razgovarao sa Đusem o učenju u izolaciji. On je rekao da ako se još jednom nađe u izolaciji sigurno neće ništa učiti jer mu je to izuzetno teško palo i da je jednom sasvim dovoljno. Đus je za sebe rekao da nije učio ni u srednjoj školi, a kamoli sada. Gagi se nadovezao rečenicom da on ni u osnovnoj školi nije učio. Mira se uključila u razgovor rekavši Gagiju da se sve može naučiti, samo ako ima volje za tim. Gagiju bi, kako je on rekao, dobro došla žena kao Mirjana koja bi ga pogurala u životu.
Zorica je dobila poklon od svog supruga povodom godišnjice braka. Pored čestitke u korpi su se nalazile trešnje koje je Zorica podelila sa svim farmerima.
Maca, Firči i Đus su pričali o eventualnom Ivanovom povratku iz duela. Firči je rekao da je vrlo moguće, Đus je rekao da će Ivan, uz pomoć glasova pobediti u duelu jer, kako je rekao Maca, na mozak dotičnog ne mogu računati.
Zorica, Maja i Mina su u spavaćoj sobi. Zorica je sa Majom ogovarala Miloša. Rekla je da je mnogo glupo i ružno što je Miloš, prethodne večeri, išao i redom ljubio mlade devojke. Rekla je i da će Miloš pitati Minu da mu opere veš, na šta se Maja zgrozila. Mina je čula da su pričale o njoj pa je prišla da sazna o čemu je reč. Na njeno pitanje, Zorica je odgovorila da je samo spomenula njeno ime jer joj se sviđa. Međutim, Mina je bila uporna pa je pitala Zoricu da neće možda da joj opeva ime. Zorica je zatim pitala šta se dešava sa vešom i zašto ona pere veš nekim farmerima. Mina joj je odgovorila da joj to nije teško i da će to učiniti svima koji i njoj čine. Zorica joj je rekla da joj nije jasno čime su oni to zaslužili.
Počeo je duel. U kvizu znanja bolje se pokazala Milena koja je imala 5 tačnih odgovora. Mileni su udvostručeni glasovi, i ispostavilo se da joj je baš dupliranje glasova donelo pobedu u ovonedeljnom duelu. Ivan je farmer koji ove nedelje ide kući, zbog čega je bio vrlo razočaran.
Milena je bila zabrinuta zbog reakcije ostalih farmera. Mislila je da će farmeri njenu pobedu shvatiti kao njenu nameru da izbaci Ivana sa Farme jer se ona sama prijavila za slugu. Međutim, pokazalo se da je briga oko toga bila nepotrebna. Posle toga su neko vreme razmenjivali utiske izbacivanja i svoja mišljenja o Ivanu i o potencijalnom novom gazdi.
Milena je sedela u kuhinji, požalila se Mirjani kako joj je hladno i kako je bole kosti. Rekla je da se ne oseća dobro, i da misli da je sve to zbog lošeg odnosa sa Nemanjom. Nemanja je ušao u kuinju i pokušao da poljubi Milenu, ali je ona okrenula glavu od njega, jer ju je, kako ona kaže, nečim ubo kada joj je prišao. Milena je plačući otišla u kupatilo. Posle nekog vremena došao je Nemanja. Prizor Milene kako plače ga je iznervirao. Počinje rasprava. Milena je rekla da mu zamera jer se mnogo promenio, ona tvrdi da je on više ne voli i da ona ne oseća ljubav sa njegove strane. Rekla je da je njena ljubav prema njemu ogromna i da su njene emocije jake i jasne, ali da se ne seća kada ju je lepo i pravo poljubio poslednji put. Žao joj je, kako je rekla, jer Nemanja ne pokazuje svoje emocije prema njoj i da se pokajala što nije otišla kući.
Nemanja je rekao da on nju voli, ali da ne mora po ceo dan da joj to i pokazuje. Rekao je da više ne može da podnese prepirke i svađe i da mu dođe da pokupi stvari i izađe sa Farme. Posle kraće prepirke su se pomirili, pa je Nemanja ispratio na spavanje gde su se poljubili.
Povezana vest:  Nova serija Sintije Nikson