Halt and Catch FireJedan od najvoljenijih američkih tv kanala, AMC od novembra i u Srbiji

AMC, jedan od najnagrađivanijih televizijskih kanala, nakon ogromnog uspeha u Severnoj Americi, u novembru stiže i u Srbiju. Srpska publika će od 5. novembra moći da uživa u popularnim TV serijama, u smelim, neočekivanim i izazovnim pričama ovog višestruko nagrađivanog TV kanala koji će se naći u ponudi kablovskih operatera. Premijerno, AMC će se u Srbiji predstaviti sa dve nove serije „Halt and Catch Fire“ i „The Divide“.

AMC, do skoro poznat kao MGM, je jedini kanal u istoriji televizije koji je četiri godine zaredom osvajao Emi nagrade za najbolju dramsku seriju „Mad Men“ i šest od poslednjih sedam nagrada za seriju „Breaking Bad“. Pored toga, AMC ima najgledanije dramske serije u istoriji kablovske televizije, a serija „The Walking Dead“ je u poslednje dve godine serija broj jedan među gledaocima između 18 i 49 godina. Milionska publika širom sveta već uveliko prati fantastične i napete priče visokobudžetnog filmskog i serijskog programa iza kojih stoji AMC.

Povezana vest:  SRPSKI TOP MODEL by IVANA STANKOVIĆ - 5.epizoda, Nijedna od devojaka nije napustila šou, jer su fotografije sa perona odlične!

Halt and Catch Fire, premijera, sreda 05.11.2014. u 22h

Serija Halt and Catch Fire, čija je premijera zakazana za 05. novembar od 22h, smeštena je u rane ’80. godine, na začetku PC ere, u kojoj se neobični trio: vizionar, inženjer i pronalazač suočavaju sa nizom ličnih i profesionalnih rizika u trci da naprave napredni računar. Kako njihov rad odmiče, pojačavaju se tenzije unutar grupe, gubi se linija između vizija i prevare, genijalnosti i obmane, a njihova težnja da urade nešto izvanredno počinje da radi protiv njihove sposobnosti da budu inovativni u svom radu. Ovo je industrija koja se zasniva na samo jednom konceptu:onog trenutka kada stvorite nešto inovativno, neko drugi uradi potpuno istu stvar, samo bolju,jeftiniju i bržu. Serija je u Americi naišla na odličan odziv publike, zbog čega je već potpisano snimanje druge sezone. Scenaristi serije su Mark Johnson i Melissa Bernstein, autori još jedne popularne AMC serije Breaking Bad, koja je nedavno osvojila 5 Emi nagrada.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE, Super četvorka: Davor, Igor, Nevena i Aleksandra u borbi za ulazak u top 3

Trejler pogledajte OVDE!

The Divide premijera, četvrtak 06.11.2014. u 22h

Druga serija, The Divide, čija je premijera najavljena za 6. novembar od 22h, u osnovi se bavi ispitivanjem ličnog morala i činjenice da se svi ljudi – naročito ambiciozni – nose sa nijansama sivila u odsustvu jednostavnog, uređenog moralnog sistema vrednosti. „The Divide “ je kriminalistička drama o uticaju, moći i korupciji, a radnja se odvija u Filadelfiji. Serija preispituje vrednosti morala, ambicije, etike i politike i rase u današnji pravosudnom sistemu kroz oči Christine Rosa, strastvenog bravobranioca, i Adam Stranica, podjednako strastvenog okružnog tužioca i političku zvezdu u usponu. Izvršni producenti ove serije Richard LaGravenese i Tony Goldwyn rame uz rame sa dobitnikom Emi nagrade John Tinkerom (The Practice, Chicago Hope) i izvršnim koproducentom Andrew Sugarman (Shopgirl, Conviction) pobrinuće se da ove zime uživate u najboljim epizodama ove napete serije.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Discovery Channel do 5. septembra

Trejler pogledajte OVDE!