Srdjan Dincic - Standup And MoreStandup komičari iz regiona na kanalu Comedy Central Extra

Poznati standup komičari iz Srbije, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine biće glavne zvezde nove emisije „Standup&More“, koja će se od 1. decembra rame uz rame sa emisijama najvećih američkih komičara emitovati na kanalu Comedy Central Extra. Regionalna publika će time dobiti priliku da prvi put gleda ovakvu vrstu nastupa na televiziji na svom maternjem jeziku, svakog radnog dana od 20.15h.
„Standup & More“ je sniman u Beogradu, u nedavno otvorenom prvom comedy klubu Ben Akiba, gde su publiku zabavljale regionalne standup zvezde poput Srđana Dinčića, Neše Bridžisa, Nikole Silića, bivšeg tatu umetnika, Gorana Furjana, osnivača prvog hrvatskog comedy kluba i standup scene, Marine Orsag i Aleksandra Perišića.
Emisija će predstavljati specijalni miks dobrog starog standup-a, modernog „roast“ nastupa i urnebesnih improvizacija.
Prvom delu ne treba posebno predstavljanje, imajući u vidu da svi poznaju taj žanr koji nije ni malo izmenjen od strane autora jer, kako kažu, „ne treba menjati tim koji pobeđuje“. Međutim, sa „roast“ nastupom je druga priča. Umesto da zbijaju šale na račun jedne osobe koja sedi u tišini dok je kamera snima u krupnom planu, komičari će imati zadatak da datu temu poput sporta, mode ili određene profesije učine što apsurdnijom.
Treći deo specijalnog miksa su improvizacije, za koje komičari dobijaju „pomoćne alate“ poput detektora laži ili gatare, što će učiniti segment još interesantnijim i apsurdnijim.
Ideju za pokretanje ovakvog televizijskog formata dala je kompanija SBB, uočivši da postoji interesovanje za domaću standup komediju.
Kanal Comedy Central Extra nalazi se u ponudi kompanija SBB, KDS, JET TV, Beogrid i Total TV.

Povezana vest:  Saznali ste ko je u ŽIRIJU šou programa JA IMAM TALENAT, a kada čujete ko je VODITELJKA bićete oduševljeni