fargo

Poznata glumačka ekipa druge sezone „Farga“

Glumci Patrik Vilson, Ted Denson i Džin Smart igraće glavne uloge u drugoj sezoni FX-ove miniserije „Fargo“, saopštila je televizija koja je ranije najvila da će u seriji igrati i Kirsten Danst i Džesi Plemons.
Vilson će igrati Lua Solversona, policajca iz Minesote i ratnog veterana a Denson njegovog tasta, šerifa Henka Larsona. Džin Smart će igrati Flojd Gerhart, matrijarha porodice kriminalaca, prenose elektronski mediji.
Danstova, zvezda filmova „Spajdermen“ i „Melanholija“ će preći na male ekrane ulogom kozmetičarke Pegi Blomkvist dok će Plemons, najpoznatiji po ulozi u seriji „Čista hemija“ (Breaking Bad) igrati njenog supruga Eda, pomoćnika kasapina.
Druga sezona „Farga“, rađenog prema istoimenom, Oskarom nagrađenom filmu braće Koen, imaće 10 epizoda, a krimi priča je smeštena u 1979. i odigrava se u Južnoj Dakoti i Minesoti.
U prvoj sezoni, gde je Martin Friman igrao prodavca osiguranja a Bili Bob Tornton ubicu, dobila je tri Emija prošle godine a ima i pet nominacija za Zlatne globuse koji će biti dodeljeni u nedelju.

Povezana vest:  Premijera 3 sezone “Ronioci opasnih dubina: Australija“na Discovery kanalu