maca_i_milosFARMA 2010

Nove svađe, teorije zavere i slavlje


Novi gazda se rano probudio da bi se pripremio za pijacu. Mentor Proka se iznenadio koliko su farmeri robe pripremili za pijačnu razmenu. Gagi je bio dodatno motivisan pa je na pijaci uzeo sve namirnice koje je imao na spisku. Na Farmu se vratio zadovoljan dobijenim ali mu je teško palo jer su mu ljudi svašta dobacivali. Nemanja ga je tešio i govorio mu da se i on tako osećao ali da je jedino bitno da je on njima doneo hranu.

Gagiju nije bilo jasno kako Firči nije mogao da donese hranu prošle nedelje pa je sazvao sastanak da se to razjasni. Pošto je on to jutro video da na pijaci ima dosta robe hteo je da mu Firči objasni zbog čega su oni bili gladni prošle nedelje. Firči mu je ponovo objasnio da nisu ništa imali da ponude u zamenu za hranu i da se zbog toga vratio praznih džakova. Gagi je zahtevao zvanično saopštenje.

Zorica je posebno želela da dobije čokoladu pa kada joj je gazda dao njenoj sreći nije bilo kraja. Ali zatim se i rastužila pa je plakala jer nije dobila sliku svoga muža.

Maca i Miloš su imali verbalini sukob jer je Miloš pogrešno protumačio Macino pitanje da li je dobro pošto jede. Kada se Miloš naljutio i počeo da ga vređa Maca je nastavio da ga provocira i izaziva. Rekao mu je da nije u redu da glumi mučenika i ističe koliko para ima a Miloš je uzvratio da bi mogao da ga kupi za dve banke. Maca se smejao i dodao da je makijavelista i da je upao u paranoju, da se ponaša opsesivno i da se tako ne ponaša jedan inženjer. Miloša je to iznerviralo pa je sasuo gomilu uvreda i rekao Maci da je debeo, neuredan, rugoba, neradnik i zla osoba i da jedino želi da ga pobedi. Maca se sve vreme mirno smeškao i namerno iritirao Miloša a on je pokušavao da se kontroliše ali nije uspevao.

Povezana vest:  Serija Fear the Walking Dead, uskoro na AMC kanalu

Iako su dobili svi hranu koju su tražili Mina i Zorica su rešile da za svaki slučaj sakriju malo kafe i šećera. Dragana se ljutila jer je posle pola sata nestala cela kantica eurokrema pa je insistirala da se utvrdi ko je uzeo. Zorica je rekla da je Raka koji uvek radi zaslužio da ima kuvano da pojede i da ona više neće farmerima da određuje ko šta sme da pojede.

gagi_na_pijaciMaja i Milena su komentarisale da se konačno vidi ko je kakav u kući i da one mogu  da prihvate svačije mane i vrline ali da ne razumeju kada je neko  nečovek.

Miloš je rekao da je u emotivnoj krizi i da se ne oseća najbolje. Mini je rekao da samo na nju i Draganu može da se osloni a da su svi ostali zlobni i zavidni.

Svi farmeri se slažu da je Gagi za sada odličan gazda i zadovoljni su kako je podelio poslove na Farmi. On misli da su se farmeri sada ujedinili i da je njegova strategija da uvede mir u kuću.

Povezana vest:  Premijera animiranog filma ŠUMKOVIĆI na Minimaxu

Proka je Gagiju za zadatak zadao da pregrade štalu i prebace svinje iz dvorišta na toplo. Firci, Maca, Raka i Sajko su imali puno muka prvo da uhvate svinje a zatim i da ih prebace ali na kraju dana zadatak je bio obavljen.

Gagi je za sluge uzeo Miloša i Draganu. Miloš je rekao da su farmeri formirali klan da ga diskvalifikuju jer su čuli od Ivana i Sajka da ga publika voli i da glasa za njega. Upozorio je farmere da ima visok pritisak i da ga je Maca koji je to znao namerno jutros provocirao. Maca je ljutito odgovorio da je Miloševo izlaganje patetično, sračunato na dobijanje glasova publike i da je to jeftin i ružan način da igra ovu igru.Naglasio je da je za rat potrebno dvoje i da je nemoguće da je on nevin u čitavoj situaciji koja se napravila u kući.Dodao je da ako se ne oseća dobro treba da napusti imanje i da oni ne žele da ga nose na duši.

Dragana je rekla da se ne ljuti na Gagija jer je nominovao i da nema ništa protiv njega ali da zna da je on dobar sa Milenom i Nemanjom i da je zbog toga nju izabrao.

Farmeri su pred žurku otišli u spavaću sobu da bi igrali igru istine i sva pitanja su uglavnom bila upućena Milošu. Gagi je želeo da zna zašto mu je psovao oca a Miloš se branio da je to bio odgovor na njegovu uvredu. Zorica je zahtevala da se utvrdi da li je Miloševo zdravlje zaista ugroženo i da li su ostali farmeri opasnost za njega. Minu je zanimalo zbog čega je nastao nesporazum između nje i Đusa pa joj je ona objasnila da je Đus vredan i pedantan ali da njoj ne odgovara njegov smisao za humor.

Povezana vest:  Emisija "YOU & AND ME VS THE WORLD" na kanalu MTV

zabavaMaca je optužio Miloša da sam sebi nabija pritisak i da mu je  rekao da ne pije lekove. Rekao mu je da ga je danas iskreno pitao kako se oseća a on ga je izvređao jer je upao u paranoju. Potsetio ga je da je na početku bio omiljen među farmerima ali da je svojim ogovaranjem, lobiranjem i izigravanjem mučenika postao omražen.

Miloš mu je odgovorio da je on zakuvao sve i da ga je cinično pitao za zdravlje a da njemu zaista nije bilo dobro. Rekao je da publika sve vidi i da njima smeta njegovih devedeset tri posto glasova. Na kraju je svima rekao da je sa njima na vi“ i da će držati distancu i neće više ništa komentarisati.

Zatim je žurka počela a Miloš je Maci rekao da je debeo ali da nije njegov tip i da će  igrati istu igru kao i on i pobediti ga.

Zorica je sa Majom i Firčijem komentarisala kako je neukusno da Miloš govori o svojoj sahrani i da bi svi trebalo da napuste Farmu dok ne dobiju njegovu zdravstvenu dijagnozu.

Miloš je sa Draganom komentarisao da će u duelu dobiti jakog protivnika ali da će ga izbaciti kao i sve ostale koji mu budu protivnici.