Mončiči su malena vesela stvorenja koja liče na majmunčiće, a žive u šumskoj zemlji Mončija. Njihov dom  nalazi se na samom vrhu visokog drveća, koje seže daleko iznad oblaka. U stvari, to drveće je magična fabrika u kojoj se proizvode najlepši snovi za decu. Ali kako ti snovi stignu do svakog malenog krevetića i uspavane dečije glave koja u njemu spava? Kada padne noć, na nebeskom prostranstvu pojavi se sjaj i zvezdana prašina pada iznad glave svakog deteta pre nego što zaspi. To su hrabri i simpatični Mončičiji.

Povezana vest:  Premijera dokumentarnog HBO filma "Natali Vud: Zaostavština" 6. maja na HBO GO-u

Smestite se udobno i zaplovite u magičnu avanturu sa Mončičijima, čuvarima dečijih snova, svakog radnog dana u 07:40h i 18:50h.

I zapamtite, stvaranje lepih snova mnogo je teži posao nego što biste možda pomislili.

 

Barbie Dreamtopia

Barbie Dreamtopia je potpuno novi magični svet koji postoji u mašti male Čelsi, najmlađe Barbine sestre. Kao i većina devojčica, Čelsi se ugleda na svoju sestru, zato se Barbi u njenim snovima svaki put pojavi u ulozi princeze, vile ili sirene koja Čelsi vodi u jednu od četiri magične zemlje: Sweetville, šumu Wispy, Sparkle planinu i Pećinu duge.

Povezana vest:  U Srbiju stiže najiščekivanija premijera godine - Šerlok specijal!

Plutajući između realnog sveta i sveta snova, Barbi i Čelsi sa svojim štenetom Med plove duginim bojama s lepim sirenama i lete kroz pamučne oblake sa vilama. Ako želite da im se pridružite, sve što treba da uradite je da upotrebite malo mašte!

Barbi i Čelsi vas vode na nova putovanja svakog radnog dana u 16h na omiljenom dečijem kanalu Minimax.

Povezana vest:  GORDON REMZI: SKRIVENI UKUSI SVETA 2 - Premijerno od 13. septembra na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC