gagi_na_pijaciFARMA 2010

Miloš redovno budi Gagija


Miloš je ponovo probudio Gagija.Ovaj put Gagi nije želeo da ustane ali Miloš je bio uporan. Prvo ga je zvao na kafu a zatim mu je rekao da je došao Proka sa zadatkom.

Gagi je ušao u dnevnu sobu u kojoj su već bili Maca, Mina, Zorica i Raka pa im se žalio kako ga je Miloš ponovo namerno probudio. Miloš mu se pravdao da ne želi da dozvoli da se on obruka kao gazda i da loše izgleda ako spava do dvanaest. Priznao je da će kad dođe trenutak reći da je razlog što budi Gagija opklada sa Rakom.

Pošto su Gagi i Miloš nastavili raspravu u kuhinji Zorica ih je zamolila da pređu u dnevnu sobu jer i ona ima visok pritisak. Miloš joj je rekao da ne mora samo njega uvek da opominje a ona je dodala da ne može da se uzdrži kada su oboje alergični jedno na drugo.

Gagi se žalio Đusu na Miloševo ponašanje a kad im se Miloš pridružio počeli su da ga zezaju kako je sada najači u kući. Miloš im je  odgovorio da mu svi ukućani čine uslugu i da on treba da im se zahvali. Maglasio je da je spreman da bude sluga do kraja a da oni nisu svesni šta znači postaviti nekoga da bude žrtva pred pubilkom. Zatim se Gagiju zakunuo u decu da kada on bude gazda njega neće staviti za slugu jer bi mu to smanjilo rejting. Gagi mu je rekao da ga maltretira i da je sam i gazda i sluga i da radi šta on hoće. Onda su ponovo počeli da objašnjavaju oko čega su se prvobitno posvađali pa je Miloš rekao da će sve farmere da isprati kući i da ga oni nikada neće nadigrati.

Povezana vest:  Kako da prikupite novu energiju na početku Nove godine?

Đus je pokušao da smiri situaciju pa je rekao Milošu da je zaista jako vredan i dobar čovek ali da ne ume da se iskontoroliše u nekim situacijama. Gagi je na kraju rekao Milošu da je najgore od svega što toliko laže a Miloš je dodao da je takva igra.

Farmeri su završavali bokseve za kučiće pa se Firči šalio kako je Raka rešio da ih ubije raznim formulama koje im je objašnjavao da prekrate vreme. Raka je dodao da je to oblast u kojoj su oni tanki a on dominira pa će im koristiti da nešto novo nauče.

Ukućani su u dnevnoj sobi pričali o aktuelnoj himni Republike Srbije ali se ispostavilo da niko ne zna reči iste. Jedini farmer koji je znao himnu jeste Sajko.

Povezana vest:  Zadruga 2  - TV Imaginarijum uskoro počinje

Nemanju je probudio papagaj Đole pa je histerično počeo da udara po njegovom kavezu. Sve vreme je psovao a Milena je pokušavala da ga smiri. Mina mu je rekla da se ne ponaša tako jer ne može da zabrani ptici da peva ali on je besneo kako dva meseca ne može da spava kada on hoće. Zatim je najavio da će ga ubiti i da je jači od životinje koja mu ne može ništa.

Međutim u kuhinji su bili Raka, Mina, Mira, Dragana i Gagi pa se Nemanja izvikao i na njih jer su glasno pričali pa on nije mogao da odmori. Mina mu je rekla da ni ona ne može da spava kada oni po celu noć pričaju i da je dan za priču a noć za odmor.

Zorica, Mina i Dragana su pričale u sobi kako su do sada i  žene koje su bile izbačene ostavljale muškarce za gazde i kako to nije u reu. Svi farmeri misle da je čudno što je za dva meseca samo Zorica bila gazdarica ali smatraju da su se tako nameštale situacije.

Miloš se sa Minom i Draganom šetao dvorištem pa im je otkrio da mu po taktici ne ogovara da izgladi odnose sa ukućanima. Mina mu je rekla da mu samo ona neće dati štapić a on je rekao da je siguran da će pobediti u duelu. Rekao im je da misli da je Zorica posavetovala sve farmere da ga više ne stavljaju za slugu jer mu tako dižu rejting. Zatim su Mina i on prokomentarisali kako ih Raka nervira jer je dvoličan i ljigav jer nikome neće da se zamera zbog glasova.

Povezana vest:  Emisija "Najveći morski prevoznici" na Discovery kanalu

Za to vreme su Đus, Milena, Nemanja, Mira i Firči smišljali osvetu za Miloša jer svako jutro budi Gagija.

Raka i Miloš su izjavili da se nikada nisu ni svađali a da su sukob oko staze u dvorištu rešili. Miloš je rekao da ostali farmeri pokušavaju da ih razdvoje ali da ne mogu da ih posvađaju. Zatim je objasnio da je on za stazu uzimao već gotov isitnjen kamen a da je Raka svoj sitnio pa je zato on više uradio. Raka je rekao da oni mogu da budu drugari ali da su svi u kući suprotstavljeni jedni drugima. Dodao je da je Miloš nadmudrio farmere pa su od njega napravili mučenika a Miloš je u tom trenutku dodao da jeste mučenik kada je stalno u štali.