Nikolina PisekStiže pojačanje, Nikolina Pišek postaje deo voditeljskog tima „X Faktora“!

Popularno regionalno takmičenje „X Faktor Adria“ ulazi u najuzbudljiviju fazu takmičenja – emisije uživo u kojima će se iz emisije u emisiju voditi prava borba za pobedu! Prva emisija uživo je na programu već u nedelju od 21h na TV Prva, a pored dobro raspoloženog žirija, sjajnih nastupa finalista, specijalnih gostiju, očekuje nas još jedno prijatno iznenađenje! Kako saznajemo, prelepa voditeljka Nikolina Pišek pridružila se voditeljskom timu „X Faktora“ Aleksandru Radojičiću, Antoniji Blaće i Snežani Velkov!
Naime, lepa Hrvatica koja je nedavno postala mama po drugi put, bodriće kandidate u bekstejdžu zajedno sa Snežanom Velkov, a povodom ove vesti kontaktirali smo i šarmantnu voditeljku koja nam je potvrdila ovu informaciju.
-Srećna sam što postajem deo tima „X Factora“, s obzirom da je u pitanju regionalni projekat u kojem je esencija najvećih talenata naših prostora! – naglašava Nikolina I dodaje da joj nov poslovni izazov budi lepa sećanja: „Posebno sam emotivna zato što me lepa sećanja vežu za jedan sličan projekat koji sam radila pre nekoliko godina sa gotovo istom ekipom kreativaca. Veselim se novom izazovu i sigurna sam da ćemo u „X Faktoru“ pronaći veliku pevačku zvezdu celog regiona!“
Kako saznajemo, vest da lepa voditeljka postaje deo tima ovog popularnog formata takmičari su prihvatili sa oduševljenjem.
– Drago nam je što će nam se pridružiti baš Nikolina. Sviđa nam se njena neposrednost u razgovoru, pa smo sigurni da će nas maksimalno opustiti pred izlazak na scenu. Nije lako nastupati pred žirijem I publikom, srećni smo što ćemo u bekstejdžu imati baš ove dve prelepe dame – Snežanu i Nikolinu. Nestrpljivo čekamo nedelju! – kažu finalisti „X Faktora“.

Povezana vest:  Engleska Premijer liga šest godina na Areni Sport!

Vratite u takmičenje svog favorita!

Nakon tri faze takmičenja u kojima smo uživali proteklih medeci od nedelje u 21h na Prvoj pratićemo najuzbudljiviju fazu – emisije UŽIVO! U ovoj fazi „X Faktora“ gledaćemo dvanaest najboljih, kao i kandidata koga gledaoci vrate u takmičenje! S obzirom da se ukus žirija i publike ponekad ne podudara u potpunosti, Samsung pruža priliku gledaocima da svog favorita vrate u takmičenje! Dakle, jedan kandidat sa najviše vaših glasova će dobiti WILD CARD i šansu da se ravnopravno, sa izabranih 12 takmičara, bori za pobedu u najvećem show programu u regionu. Ukoliko je vaš favorit ispao u poslednjoj fazi takmičenja “Kuće sudija“, možete glasati za njegov povratak tako što ćete posetiti Samsung fejsbuk stranicu vaše zemlje koja će vas provesti kroz proceduru glasanja. Za jednog kandidata možete glasati samo jednom. Glasanje traje do nedelje 17. maja kada će u prvoj emsiji uživo biti objavljeno koga publika želi da gleda u nastavku takmičenja!

Povezana vest:  U junu počinje i reality 'The Glee Project', pobednik dobija ulogu u seriji

Srbija: https://www.facebook.com/SamsungSrbija

Hrvatska: https://www.facebook.com/SamsungHrvatska

Bosna i Hercegovina: https://www.facebook.com/SamsungBosnaiHercegovina

Crna Gora: https://www.facebook.com/SamsungCrnaGora

Makedonija: https://www.facebook.com/SamsungMakedonija