Međunarodna serija kanala SCI FI, „Predstraža”, premijerno je prikazana u bioskopu Cineplexx Ušće u Beogradu u prisustvu brojnih fanova, predstavnika medija i članova ekipe. Prikazana je 3. epizoda druge sezone u kojoj se uvodi lik Sane, koju tumači srpska glumica Jelena Gavrilović (filmovi: „Srpski film”, „Everly”, serije: „Nemanjići”, „Istine i laži”,…). Pored Jelene fanovima i celokupnoj publici poklonili su se i glumci Andreja Maričić koji tumači „Prime Order” vladara (film „Ljubavni život Budimira Trajkovića“, serije “Vuk Karadžić”, “Kraj dinastije Obrenović”, “Pet “), Monika Romić koja igra sestru Instituta (film „Vukovar, jedna priča“, serije „Žene sa Dedinja“, „Lud, zbunjen, normalan“).  Premijeri su takođe prisustvovali Džonatan Ingliš, producent i direktor Balkanic Media, Ivana Vasić Ingliš, kostimografkinja koja je uvela slovenske motive u dizajn. Uz veliki aplauz na bini, članovi ekipe su podelili svoje pozitivne utiske sa snimanja ove serije.

Povezana vest:  Premijera na kanaulu Animal Planet: AMERIČKA DŽUNGLA

Predstraža” je priča o Talon, jedinoj preživeloj iz rase „crne krvi”. Ona mora da ovlada natprirodnim moćima koje poseduje kako bi se spasila i završila svoje epsko putovanje da odbrani svet od vladara „Prime Order”. U 3. epizodi druge sezone uvodi se nov lik, Sana, a takođe u toj epizodi se po prvi put pojavljuje troje „Prime Order” vladara.

Povezana vest:  Muzički talenti porodica Vilis u TLC u seriji

Najnovija sezona serije „Predstraža” je snimljena i producirana potpuno u Srbiji, uz brojne lokacije širom Beograda koje su poslužile za snimanje, od tvrđave Kalemegdan do veoma složenog studijskog seta.

Druga sezona serije „Predstraža”  emituje se u 2019. godini ne samo u Srbiji, već i, između ostalih, u Americi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Sloveniji, Poljskoj, Africi. Tvorci serije i izvršni producenti su Kinan Grifin i Džejson Faler, uz izvršne producente poznate po franšizi „Zvezdana kapija”, Dina Devlina i Džonatana Glasnera. Producenti serije su Electric Entertainment, Arrowstorm Entertainment i Balkanic Media.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Služba za spasavanje aligatora

Ne propustite seriju „Predstraža”  četvrtkom u 21:00 samo na kanalu SCI FI.

PHOTO: Antonio Ahel i Irina Duplevskaja