Hit superherojski film „Čudesna žena 1984“ (Wonder Woman 1984) imaće ekskluzivnu striming premijeru 11. maja na HBO GO-u. U režiji Peti Dženkins, sa Gal Gadot u glavnoj ulozi, film se odvija tokom 1980-ih i predstavlja novu avanturu Čudesne žene, koja istovremeno pokušava da ostvari svoje snove i pobedi dva nova neprijatelja – Maksa Lorda i Geparda.

U filmu „Čudesna žena 1984“ čovečanstvo je opet u opasnosti i samo Čudesna žena može da ga spasi. Ovo novo poglavlje priče o Čudesnoj ženi zatiče Dajanu Prins kako neprimetno živi među smrtnicima tokom živopisnih 1980-ih, u eri neumerenosti vođenoj željom da se ima sve. Iako raspolaže svojim moćima u potpunosti, ona ne privlači pažnju i radi kao kustoskinja, a superherojske činove obavlja anonimno. Ipak, Dajana je primorana da izađe iz senke i upotrebi svu svoju mudrost, snagu i hrabrost kako bi spasila čovečanstvo od sveta koji je samo stvorilo.

Povezana vest:  Spin-off serije "Breaking Bad" zvaće se "Better Call Saul"

Kris Pajn u filmu glumi Stiva Trevora, Kristen Vig je u ulozi Geparda, Pedro Paskal tumači lik Maksa Lorda, Robin Rajt glumi Antiopu, a Koni Nilsen je u ulozi Hipolite.

Čarls Roven, Debora Snajder, Zek Snajder, Peti Dženkins, Gal Gadot i Stiven Džons su producenti filma. Rebeka Stil Roven Oukli, Ričard Sakl, Merijen Dženkins, Džof Džons, Volter Hamada, Šantal Nong Vo i Vesli Koler su izvršni producenti.

Povezana vest:  Finale serije "DR. Haus" 21. maja

Peti Dženkins je režirala film po scenariju koji je napisala sa Džofom Džonsom i Dejvom Kalahamom, priču potpisuju Peti Dženkins i Džof Džons, a zasnovana je na DC likovima. Čudesnu ženu je kreirao Vilijam Molton Marston. Peti Dženkins se pridružio i deo tima koji je radio i na filmu „Čudesna žena“ –  direktor fotografije Metju Džensen, scenografkinja nominovana za Oskara Alin Boneto, kostimografkinja nagrađena Oskarom Lindi Heming, montažer nominovan za Oskara Ričard Pirson i kompozitor nagrađen Oskarom Hans Zimer.

Povezana vest:  VAMPRISKI DNEVNICI, Nina Dobrev i Ian Somerhalder nastavljaju sa snimanjem “Vampirskih dnevnika”

Warner Bros. Pictures predstavlja film Peti Dženkins, „Čudesna žena 1984”, u produkciji Atlas Entertainment/Stone Quarry.

PHOTO: Warner Bros. Pictures release