ALEKSANDAR RADOJCIC GOST EMISIJE IMPULS

GLUMAC ALEKSANDAR RADOJČIĆ GOST EMISIJE IMPULS

Aleksandar Radojičić, najpoznatiji po ulogama u filmovima „Montevideo, Bog te video“ i „Bićemo prvaci sveta“, nakon predstavljanja u voditeljskoj ulozi u emisiji „X Factor Adria“ predstavio se i regionalnoj publici MTV-a u Impulsu.

U sredu 1. jula od 21:30 na MTV kanalu, Aleksandar će otkriti priču o tome kako je malo falilo da postane advokat, koliko se puta pokajao zbog glumačkog poziva ali i zašto se divi Charlize Theron.
Radojičić je u Impulsu govorio i o svojoj najdražoj životnoj ulozi – ulozi oca, ali ujedno i najvećem strahu i želji da bude „najbolji tata na svetu“.
Kada je profesija u pitanju, osvrnuo se na frišku predstavu koja je nedavno startovala u UK Vuk, rađenoj prema istoimenom, kultnom, filmu Gorana Markovića „Majstori, majstori“ u kojoj glumi nastavnika fizičkog.
Podelio je razmišljanje na temu popularnosti – naime on misli da je u regionu lakše prepoznatljivost, dostići voditeljskim zanatom nego zapaženom ulogom u filmu.

Povezana vest:  KANAL DISCOVERY CHANNEL DOČEKUJE LETO SA NOVIM VIZUELNIM IDENTITETOM I UZBUDLJIVIM PREMIJERAMA

Čime je Aleksandar Radojičić impresionirao voditeljku Impulsa, i ko je na poklon dobio lizalicu a ko se uzdržava od slatkiša, saznaćete ukoliko u sredu od 21:30 pogledate Impuls na MTV kanalu!