Traka boje lavande

U prodaji moderni ljubavni roman „Traka boje lavande“ Heder Berč

Za sve ljubitelje velikih ljubavnih priča i one koji vole da provedu vreme uz knjigu i pakovanje maramica u izdanju Lagune u prodaji se nalazi roman „Traka boje lavande“ autorke Heder Berč.

„Traka boje lavande“ je priča o dve ljubavi, jedne iz prošlosti i jedne u sadašnjosti, ali istovremeno i omaž borcima Drugog svetskog rata i njihovoj hrabrosti.

Može li svežanj dugo skrivanih ljubavnih pisama junaka iz Drugog svetskog rata nadahnuti ženu slomljenog srca da opet zavoli?

Povezana vest:  Julije Cezar sutra u Cineplexxu

Još ranjena nakon gorkog razvoda, Adrijen Karter odlazi iz Čikaga, povlači se među sunce, pesak i lepotu juga Floride, i sa žarom se posvećuje renoviranju oronule viktorijanske kuće na obali. Pri samom početku radova, otkriva kutiju skrivenu na tavanu i u njoj topla i osećajna pisma padobranca iz Drugog svetskog rata, upućena devojci koja je pre više od pola veka živela u toj kući.

Ova stara pisma – neverovatno poetična i romantična – prevazilaze vremenski jaz i bude u Adrijen radoznalost koja će je nagnati da uđe u trag njihovom piscu. Vilijam Brajant sada je starac s nadimkom Dekica i živi u obližnjem gradu sa svojim lepim ali preterano zaštitnički nastrojenim unukom Vilom. Dok postepeno otkriva tajne tih pisama, kao i tajne porodice Brajant, Adrijen će shvatiti da još nije voljna da potpuno odustane od ljubavi.

Povezana vest:  U četvrtak premijera predstave Kraljica leptira, ulaznice rasprodate

Ovo je knjiga koja će sigurno podstaknuti čitaoca na razmišljanje o vezama, o građenju veza i o samootkrivanju, ali pre svega drugog dirnuće ga u srce.

„Ovom knjigom Heder Berč je pokazala takav pripovedački dar da bismo mogli pasti u iskušenje da je nazovemo Marajom Keri ljubavnog romana.“ USA Today

„Poslednji roman Heder Berč kombinuje dražesnu, nostalgičnu, dirljivu priču o pravoj ljubavi iz prošlosti sa otkrićem prave ljubavi u sadašnjosti… Svojim lirskim, savremenim pripovedanjem, prizemnim junacima i složenim zapletom pripoveda priču od koje će čitaocu uzdrhtati srce.“ RT Book Reviews

Povezana vest:  Kulturni centar Beograda i Guarnerius predstavljaju MALE KONCERTNE ANTOLOGIJE NADE KOLUNDŽIJE

Roman „Traka boje lavande“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, preko onlajn knjižare www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.