Najkrvavija kraljevska dinastija Britanije 2

PREMIJERA NA KANALU VIASAT HISTORY: Najkrvavija kraljevska dinastija Britanije

Njihova priča je toliko šokantna i puna surovosti, njihovi karakteri toliko nemilosrdni i sirovi, da je teško poverovati da ih nije izmislio Holivud. Ali priča o Plantagenetima je itekako istinita – porodica iznikla iz haosa, mraka i nasilja srednjeg veka, a potom zavladala celom Engleskom.
Generacija za generacijom, vladali su zemljom više od trista godina. Konkurenciju su smrvili bez milosti i postali najmoćnija dinastija Engleske ikada.
Svoj put ka spektakularnom uspehu, prokrčili su ubistvima, izdajom i tiranijom. Zarad dobra, ili ne, kraljevi dinastije Plantageneta, iskovali su englesku naciju. Ovo je priča o dominantnim očevima, izdajničkim saveznicima, suprugama preljubnicama, trulim brakovima, zavađenom braćom i najboljim prijateljima koji su postali smrtni neprijatelji. U ovoj hipnotišućoj četvorodelnoj seriji, upoznaćete nesvakidašnje ličnosti ponešene sirovim ljudskim emocijama – pohlepom, ljubavlju i mržnjom. Krv i žeđ za vlašću konstantan su motiv cele njihove istorije.
Prezentovana od strane priznatog istoričara Dena Džounza, serija „Najkrvavija kraljevska dinastija Britanije“ spaja uzbudljive priče sa dramskim rekonstrukcijama, da bi oživela jedan od najnasilnijih i najdramatičnijih perioda u istoriji Britanije. Ovo je istorija za koju još ne znate!
1.epizoda – 3.8.2015. u 21h
2.epizoda – 10.8.2015. u 21h
3.epizoda – 17.8.2015. u 21h
4.epizoda – 24.8.2015. u 21h

Povezana vest:  Ne propustite poslednju epizodu druge sezone NOS4A2