Sportklub-real-barsa

Real i Barsa i dalje samo na Sportklubu

Vodeći sportski kanal u regionu, Sportklub, i španska Primera nastavljaju saradnju i naredne tri sezone. Posle tri vrlo uspešne godine, novi ugovor o ekskluzivnom pravu na prenose jedne od najkvalitetnijih fudbalskih liga na svetu potpisan je na obostrano zadovoljstvo. To znači da će gledaoci Sportkluba naredne tri godine imati priliku da svakog vikenda uživaju u majstorijama Mesija, Ronalda i drugih, kao i u velikom rivalitetu dva najpopularnija kluba na svetu – Real Madrida i Barselone.
– Najbolji fudbal i u novoj sezoni ostaje na kanalima Sportkluba! Nastavkom saradnje sa španskom Ligom BBVA ili Primerom, kako je poznatija u svetu, potvrđeno je da je Sportklub najgledaniji i najrespektabilniji sportski kanal u regionu. Ponosni smo na činjenicu da smo i dalje vlasnici najatraktivnijih i najekskluzivnijih sportskih sadržaja, što uz najbolji mogući kvalitet slike i komentare najstručnijih sportskih novinara i komentatora daje mogućnost gledaocima da se u potpunosti prepuste uživanju – rekao je direktor i glavni i odgovorni urednik Sportkluba, Nemanja Simeunović.
Vrednost novog ugovora Sportkluba sa španskom Primerom najveći je ikad sklopljen na prostorima južne i jugoistočne Evrope. To je još jedna potvrda spremnosti i želje Sportkluba da svojoj vernoj publici obezbedi najekskluzivnije sportske sadržaje.
– Na tržištu sportskih prava nema svetske krize. Cene skaču u nebo, ali naši gledaoci znaju – sve što je važno i kvalitetno gleda se na SK. Iako je španska liga najskuplji programski sadr\aj, mi smo pored nje u ponudi zadržali i englesku Premijer ligu, koja počinje ovih dana, zatim kvalifikacije za Evropsko i Svetsko prvenstvo, te, između ostalih, holandski, turski, austrijski, ruski, ukrajinski, švajcarski fudbal, ali i najveća košarkaška takmičenja, Formulu 1 i Moto GP, Dijamantsku atletsku ligu, najveće teniske turnire i još mnogo toga. Za ljubitelje sporta važno je da podsetimo i da ćemo prenositi i utakmice drugih liga Španije i Engleske, Segundu i Čempionšip, koje takođe imaju veliki broj ljubitelja u regionu – zaključio je Simeunović.
Takmičenje startuje 22. avgusta, a najveći derbi svetskog fudbala, El klasiko, u novoj sezoni na programu je u 12. kolu, početkom novembra.

Povezana vest:  Premijera serije "Aljaska: Okršaj u Bristolskom zalivu" na Discovery kanalu