Biblijske misterije 1

Serijal „Biblijske misterije“ premijerno na kanalu Viasat History

Čujte kazivanja avanturista, arheologa, istoričara, naučnika i ekscentrika koji su pokušali da otkriju istinu iza nekih od najvećih misterija Biblije.
Od Potopa do Svetog grala, od uništenja Sodome i Gomore do rušenja zidina Jerihona, ova serija priča priče o skupini avanturista, arheologa, istoričara, naučnika i ekscentrika koji su se potrudili da otkriju istinu iza nekih od najvećih misterija Biblije.
Ovo nije samo priča o neverovatnim događajima – o gradovima koje je progutala zemlja, priča o vizijama raja, o opsadama i bitkama – već se svaka epizoda fokusira na jednog od istraživača, stvarnog, modernog Indijanu Džounsa, koji veruje da je otkrio skrivenu istinu. Ponekad, motivisani verom, ponekad pohlepom i zlom, a ponekad čistom znatiželjom, ovi ljudi su posvetili svoj život misijama koje su često neostvarive. Neki od njih su čak potrošili čitavo bogatstvo i stavili sopstveni život na kocku!
Kombinujući dramske rekonstrukcije, dokumentarne i arhivske snimke, otkrićemo tajne koje će baciti novo svetlo na Bibliju. Čujte neverovatne priče, koje čak ni Holivud ne bi umeo smisliti – u kojima su glavni likovi milioneri i naučnici, špijuni i detektivi!

Povezana vest:  Džesika Kepšo rodila ćerku

Nedeljom, od 20. septembra do 13. decembra u 20:00h