Super veterinar 2

Dokumentarna serija „Super veterinar“ od 24. septembra samo na Viasat Nature

Ova jedinstvena dokumentarna serija prati rad revolucionarne veterinarske klinike, gde „bionički veterinar“ Noel Ficpetrik i njegov tim od 100 veterinara, pomažu nekima od najtežih slučajeva, pomoću najmodernijih tretmana i hirurških zahvata, uključujući i ugradnju futurističkih bioničkih udova.
Pogledajte kako stručnjaci doživljavaju uspone i padove tokom svog veterinarskog rada i osetite neverovatnu moć bezuslovne ljubavi između ljudi i njihovih životinjskih članova porodice.
Kamere su postavljene u čekaonici klinike, a takođe i unutar ordinacije i beleže snažne emocije, drame, ali i duhovitost Noela i njegovog osoblja, dok zbrinjavaju životinje koje su im poverene. Dobićete pristup i u futurističku operacionu salu i čuti snažne intervjue koji otkrivaju iskrena osećanja, empatiju i humor.
Ordinacija „Ficpetrik Riferals“ je mesto gde se pomeraju granice veterinarske medicine i omogućava životinjama da se oslobode bola i ponovo steknu funkcionalni kvalitet života. Sa dve stotine novih slučajeva svakog meseca, od zečeva slomljenih nogu, do pasa sa kancerom, od francuskog buldoga koji ponovo uči da hoda, do psa kojem je u stilu super-heroja ugrađena metalna šipka u nogu… Ovo je serija u kojoj ćete videti mnoštvo najneobičnijih veterinarskih slučajeva, ali i mnogo radosnih vlasnika ljubimaca, kojima je ponovo ulivena nada.
Super-veterinar Noel Ficpetrik podiže veterinarsku praksu na sasvim novi nivo. Uverite se sopstvenim očima, samo na Viasat Nature, u 20:05h!

Povezana vest:  Srpski Top Model by Ivana Stanković Epizoda 8, Eliminisana NERA PAŠTOR