Zoltan Stefko Mina FU Smiljanic Igor Todorovic

E! – Program koji garantuje zabavu
Šta ćemo novo videti iz sveta poznatih?

U beogradskom hotelu Zira, 9. septembra je održana prezentacija novih emisija koje nas ove jeseni očekuju na E! Entertainment Television kanalu. U opuštenoj i na momente glamuroznoj atmosferi koju nam E! kanal svakodnevno prenosi, gosti su imali priliku da se upoznaju sa sadržajima koji će ih zabavljati ove jeseni.

Povezana vest:  JERSEY SHORE 5 POČINJE USKORO

E Entertainment
Šarmantna Mina Fu Smiljanić, modni dizajner Igor Todorović i marketing menadžer za tržišta u razvoju kompanije NBC Universal, Zoltan Stefko, govorili su i o uticajima ovih programa koji se mogu sresti u svakodnevnom životu.
Posebno iznenađenje, predstavljala je mogućnost za sve prisutne da osvoje torbu koju je dizajnirala Diane Von Furstenberg, veliko ime iz sveta mode o čijem životu i radu će gledaoci imati prilike da više saznaju tokom jeseni na E! kanalu. Osim Diane Von Furstenberg, gledaoce očekuju i novi serijal o životu porodice Kardašian, zatim Stewarts and Hamiltons, Fashion Police, Wags, Fashion Blogers, Dash Dolls i još mnogo toga.

Povezana vest:  Tokom juna na AMC kanalu - Maraton serije Fear The Walking Dead, romantični filmovi petkom, a subotom čuveni Jean-Paul Belmondo