Rocky 3

„Roki“ maraton na TV1000

U nedelju, 1. novembra 2015. godine na filmskom kanalu TV1000 ljubitelji čuvene sage o boksu imaće priliku da uživaju u svojevrsnom filmskom maratonu. Od 11.50h do 18.50h biće prikazana četiri filmska ostvarenja koja su krajem prošlog veka punile bioskopske sale širom sveta. Silvester Stalone, glumac, režiser i scenarista se proslavio glavnom ulogom u ovim filmovima.

Roki
Nedelja 1.novembar u 11.50h
Od siromaštva do bogatstva, priča o američkom snu Rokija Balboe, neobrazovanog, ali dobrodušnog sakupljača dugova jednog od filadelfijskih zelenaša. Roki je bokser u lokalnom klubu, a njegov bivši trener Miki veruje da se on može uzdići na sam vrh. Kada se ukaže prilika za borbu sa trenutnim šampionom sveta u teškoj kategoriji – Apolo Kridom, Miki je ubeđen da Roki ima realne šanse da osvoji titulu. Uz podršku svojih prijatelja i devojke Edrijan, Roki se sprema za najveći izazov koji je ikada imao.
Režija: Džon G. Avildsen
Glumačka ekipa: Silvester Stalone, Burdžis Meredit, Talija Šajr, Bart Jang, Karl Veders i drugi.

Povezana vest:  Dr Haus nije želeo da ubije dr Kadi

Roki 2
Nedelja, 1.novembar u 13.45h
Život boksera Rokija Balboe se polako vraća u normalu nakon guste pobede nad svetskim šampionom u teškoj kategoriji, Apolom Kridom. Željan da dokaže da je Rokijeva pobeda bila samo njegov trenutni propust, Krid mu nudi ogroman novac za revanš. Pošto je nezaposlen i očekuje dete, Rokiju ne preostaje mnogo osim da prihvati poziv da se vrati u ring, uprkos očiglednoj opasnosti.
Režija: Silvester Stalone
Glumačka ekipa: Silvester Stalone, Talija Šajr, Bart Jang, Karl Veders, Burdžis Meredit i drugi.

Povezana vest:  Premijera nove HBO Europe serije „Posetioci iz prošlosti“

Roki 3
Nedelja, 1.novembar u 15.40h
Trenutni svetski šampion i nakon deset pobeda u tri godine, Roki je postao samouveren i nadmen, i zbog toga je i platio visoku cenu – kada ga je u ringu ponizio Klaber Prajs (Mr. T), a ova katastrofa je začinjena smrću njegovog odanog trenera Mikija. Odlučan u nameri da povrati svoju reputaciju, Roki se obraća za pomoć svom starom protivniku Apolo Kridu (Karl Veders).
Režija: Silvester Stalone
Glumačka ekipa: Silvester Stalone, Talija Šajr, Burdžis Meredit, Mr. T, Karl Veders i drugi.

Povezana vest:  Eurosport i legendarna skijašica Lindzi Von sarađuju na snimanju serijala „CHASING HISTORY“

Roki 4
Nedelja, 1. novembar u 17.20h
Roki (Silvester Stalone) kreće u Sovjetski savez nakon što je ruski bokser Drago (Dolf Lundgren) na smrt prebio njegovog prijatelja i trenera Apolo Krida u ringu. Dok Drago trenira uz pomoć najnovije tehnologije, Rokijeva priprema je prilično jednostavna i sastoji se od nošenja klada kroz ruski sneg do kolena. Hoće li italijanski pastuv moći da pobedi protivnika čiji udarci stvaraju silu od pola tone po kvadratnom centimetru?
Režija: Silvester Stalone
Glumačka ekipa: Silvester Stalone, Talija Šajr, Bart Jang, Karl Veders, Bridžit Nilsen i drugi.