snupi-1

Saznajte kako su nastali Snupi i Čarli Braun, 25. oktobra u centralnom atrijumu Delta Citija

Želite da saznate kako su nastali Snupi i Čarli Braun? Ko je Čarls Šulc i gde je pronalazio inspiraciju za „Klinje“? Ili kako u par poteza da nacrtate Snupija? Sve to uz radove finalista konkursa ,,Kreiraj plakat za film ,,Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama“ moći ćete da vidite 25. oktobra u centralnom atrijumu Delta Cityja na velikoj „Izložbi o Klinjama“.

Povezana vest:  Inteligentna SF drama „Dolazak“ u bioskopima od 1. decembra

Pored pomenutih radova, posetioci će imati priliku da se fotografišu sa Snupijem, Čarlijem Braunom i ostalim junacima, kao i da dobiju sve informacije o ovom ostvarenju.

Na Kids festu koji traje do 25. oktobra, poznate ličnosti će sutra u 11h farbati Snupijeve kućice u Domu Sindikata, a jedna od njih će se takođe naći na ovoj izložbi.

Povezana vest:  Horor, triler i avantura u februaru u bioskopima

Poslednji put Čarli Braun i družina na velikom platnu pojavili su se 1980. godine u filmu „Bon Voyage, Charlie Brown (And Don’t come Back!)“ čiji je producent bio sin kreatora Čarlsa Šulca, Greg Šulc. Čarli Braun družina je živela uglavnom kroz strip čije je originalno ime „Peanuts“ i koji u američkim novinama izlazi od 1950. godine.

Povezana vest:  Najveći vodič kroz Dizni crtaće

Sada će svi fanovi Snupija, Čarlija Brauna i ostalih „Klinja“ moći da ih vide u Cineplexx bioskopima od 5. novembra, sinhronizovano i u 3D tehnologiji.