HRISTINA POPOVIc

GLUMICA HRISTINA POPOVIĆ GOST EMISIJE IMPULS

Jesenji dan u Beogradu ekipa emisije „Impuls“ je provela na jednoj pijaci u prijatnom razgovoru sa glumicom Hristinom Popović. Izbor ovakve lokacije ni malo ne treba da čudi jer je Hristina veliki ljubitelj pijaca, i kako sama kaže, svaki put kada tu kroči svaku lošu misao odnesu vreva, boje i mirisi koji tamo vladaju. A kako je ceo život na raznim režimima ishrane, trenutno jede samo sirovu hranu, tako su tezge sa voćem i povrćem jedina mesta koje redovno posećuje.
Talentovana glumica je, osim po zapaženim pozorišnim i filmskim ulogama, poznata i po svom avanturističkom duhu i zaljubljenosti u ekstremne sportove. Tako je, posle ronjenja i skakanja padobranom, počela da se bavi i planinarenjem. I dok Hristina obilazi okolne planine, brine o detetu i nastupa u brojnim beogradskim pozorištima, uspeva da pronađe vremena i da se posveti zahtevnim pripremama za nove uloge. Nedavno je započela snimanje romantične komedije „Jesen samuraja“, u kojoj Petar Strugar igra glavnu ulogu, a reditelj je Danilo Bećković. Hristina je gledaocima „Impulsa“ u šali otkrila da je polovina postave glumaca za potrebe ovog filma smršala ukupno oko 150 kilograma.
Odakle crpi snagu da bude „žena samuraj“ u svakodnevnom životu, šta je čini srećnom, da li ima dovoljno ljubavi u životu, kako gleda na tematiku filma „Parada“ četiri godine nakon premijere, da li se promenio način razmišljanja ljudi prema gej populaciji i zašto je važno napraviti film koji komunicira sa publikom, a ne nužno samo umetnički ili festivalski film, saznaćete u zanimljivom razgovoru sa Hristinom Popović u novom izdanju emisije „Impuls“.
IMPULS
Premijera: sredom u 21:00
Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Povezana vest:  Ian Somerhalder zaljubljen do neba