Credit NBAE Getty Images

Nova ponuda Eurosport kanala – NBA sadržaj

– Eurosport objavljuje dostupnost „Eurosport Player“ i „NBA LEAGUE PASS“ paket ponude za sve evropske* fanove sporta. Pretplatnici se mogu opredeliti za „Eurosport Player“/ „NBA LEAGUE PASS“ paket ponudu po sniženim cenama** i uživati u najboljim košarkaškim utakmicama na svetu na svojim računarima. Eurosport ovom ponudom potvrđuje svoju nameru da postane omiljeni kanal za sve ljubitelje sporta.

„Eurosport Player“/ „NBA LEAGUE PASS“ paket ponuda biće dostupna u prvim nedeljama 2016. godine.

„Kroz partnerstvo sa NBA, Eurosport će nastaviti da rasplamsava strast sportskih fanova širom Evrope, čineći dostupnim direktan pristup omiljenim sportistima, timovima i celokupnoj čaroliji NBA lige“ izjavio je Piter Haton (Peter Hutton), glavni izvršni direktor Eurosporta.

Povezana vest:  Fear the Walking Dead dobija pojačanje, Maggie Grace se pridružuje ekipi zombi apokalipse

„Eurosport Player“/ „NBA LEAGUE PASS“ usluga sa nekim od najpoznatijih svetskih sportista i sportskih ekipa, pretplatnicima će biti dostupna u okviru tri različita paketa.

o „NBA TEAM PASS“: Nudi fanovima mogućnost da prate jedan tim kroz redovnu sezonu

o „NBA LEAGUE PASS“: Svaka utakmica uživo i na zahtev, uključujući i celokupno uzbuđenje NBA All-Star, NBA Playoff mečeva, kao i finala

Povezana vest:  Nova sezona serije „Služba za spasavanje aligatora" na Animal Planet kanalu

o „NBA LEAGUE PASS PREMIUM“: Ceo sadržaj dostupan na „NBA LEAGUE PASS“ i pristup NBA TV live (što podrazumeva dokumentarce, emisije iz studija i dugo očekivani NBA Draft); takođe, „NBA LEAGUE PASS PREMIUM“ paket pruža opciju izbora između lokalnih i inostranih komentatora

„NBA LEAGUE PASS“ fanovima u više od 200 zemalja širom sveta pruža pristup ka skoro 1.000 direktnih prenosa utakmica, NBA All-Star, NBA Playoff mečeva i finala na Internetu, mobilnim ili tablet uređajima.

Sadržaj koji Eurosport Player nudi, drastično je unapređen tokom prethodnih godina i sada uključuje najvažnije sportske događaje tokom kalendarske godine sa direktnim simulkastom na Eurosport 1, Eurosport 2 i Eurosportnews kanalima, kao i dodatne sadržaje koji gledaocima omogućavaju doživljaj bez premca. Unapređene opcije za direktan prenos uključuju, na primer, pristup svim Grend Slem turnirima i svim utakmicama Bundeslige, kao i mogućnost izbora između više različitih kamera za praćenje trka MotoGP i 24 časa Le Mansa.

Povezana vest:  Ian Somerhalder se slikao za Glamour magazin!

*zemlje u kojima ponuda nije dostupna: Danska, Francuska, Nemačka, Italija i Španija
**cene će objaviti Eurosport

PHOTO: NBAE Getty Images