disaster_dateMTV PRVOAPRILSKI VIKEND UZ DISASTER DATE!

MTV će se pobrinuti da prvoaprilski vikend ne prođe bez šale i smeha. U subotu i nedelju, 2. i 3. aprila, od 12:10, pogledajte celu drugu sezonu Disaster Date-a, MTV-jeve urnebesno zabavne skrivene kamere sa lažnim sastancima na slepo.

Ali smehu tu nije kraj! Jer taman kad su samci šitom sveta pomislili da je ponovo bezbedno izaći na sastanak… Disaster Date će ih razuveriti! Od ponedeljka, 4. aprila, svakog radnog dana u 14:30 i reprizno od 08:50, očekuju vas nove epizode iz trećeg serijala Disaster Date-a!

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Suočavanje

Vaš prijatelj vam je nekada namestio očajan sastanak na slepo i sada je vaš red da se osvetite…ali kako? Pošaljite ga na Disaster Date!

Disaster Date stavlja naivne samce u najgore moguće sastanke na slepo u njihovim životima. Da nevolja bude veća, sve to je organizovano od strane najboljih prijatelja koji su gladni osvete jer su i oni sami jednom prošli kroz ono što sada planiraju da prirede. Učesnici sastanka će, ni ne znajući to, biti upareni sa glumcem-komičarem koji će se potruditi da, improvizujući na licu mesta, pretvori sastanak u kompletan raspad. Ali glumac neće to raditi sam, on će dobijati uputstva od prijatelja, iz kontrolne sobe, koji će mu dostavljati lične podatke o učesniku sastanka. Jer ko zna bolje da izbaci iz takta nekoga do najboljeg prijatelja? Zahvaljujući pravim informacijama, glumac će »pritiskati prave dugmiće« i radiće sve one stvari koje njegov budući partner mrzi kako bi romantično veče pretvorio u skandal.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Soraja uzela Duška pod svoje

I zato, idući put kada se nađete na sastanku na slepo sa besnom feministkinjom, najvećom škrticom ili mladom naručenom preko pošte, možda čujete reči: Ja sam glumac, sve ovo su glumci, tamo su skrivene kamere, a ti si na MTV-jevom Disaster Date-u!

Gledajte na kakvim će se sve mukama naći samci u Disaster Date-u od ponedeljka do petka u 14:30, i reprizno od 08:50!

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Ekremu preti diskvalifikacija