sajkoFARMA 2010

Gazda za ovu nedelju je Sajko!


Maja je u svom oproštajnom pismu pozdravila sve farmere osim Miloša a Sajka je postavila za ovonedeljnog gazdu. On je prvo rekao da svi moraju da skinu majicu kao on i da idu na sunčanje a onda je dodao da  će slediti Majine ideale i da neće ništa menjati. Zorica je predložila da uvedu svakog dana pet minuta tiplih reči i zagrljaja a Sajko je to prihvatio.

Raka, Maca i Zorica su pili svoju prvu jutranju kafu a Miloš nije želeo da im se pridruži. Rekao je da sa njima ne pije kafu i da je Mina jedina s kojom će to da radi.

Na štali je osvanuo novi grafit kojim štala poručuje da joj nedostaje Miloš. Ukućani ne znaju ko je to mogao da napiše a Miloš sumnja na Sajka ili Firčija jer nije prepoznatljiv Macin rukopis.

Zorica je rano ujutru kosila travu, Milena i Nemanja su prali veš na bunaru, Miloš je prao suđe a Mina i Dragana su šetale pse. Ostali farmeri su u radionici pravili stvari za pijačnu razmenu.

Maca je dremao u radionici a Dragana je pričala sa Firčijem pa ga je probudila. On joj je rekao da bi mogla da bude malo obzirnija i da ni on ne viče kad ustane u šest sati ujutro a ona mu je rekla da je spavaća soba za spavanje. Onda su počeli da se prepiru pa ga je ona zamolila da je ostavi na miru i da leči svoje komplekse negde drugde. Maca joj je rekao da je bivša jahačica Nemanje Stevanovića i da je fina da ne bi ni došla na Farmu. Ona je posle rekla da je on jako nervozan u poslednje vreme i da je stalno napada a Maca je rekao da je ona plavuša iz viceva.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Ekreme neće da radi, Vendi prestaje da proziva Zoranu!

Miloš se hvalio Nemanji i Mileni kako razbila radioničarski klan po šavovila pa im je pokazao šta je napisao sebi na majici. Rekao im je da ih namerno iritira da bi ga stavili za slugu jer on voli kada ga čačkaju da može da im odgovori.

Papagaj Đole se opustio pa je ceo dan proveo van kaveza. Prvo se na podu dnevne sobe igrao sa Leonom a posle je došao u kuhinju na Miloševu stolicu. Par puta ga je kljucnuo a Miloš je pokušavao da ga pripitomi.

Sajko je Maci rekao da je sada bio sve na Farmi, i sluga i gazda i duelista i izbačeni. Razgovarao je sa njim koga da stavi za muškog slugu pa se dvoumio da li to da bude Raka.

Proka je bio u obilasku imanja pa je sa Sajkom i Zoricom obišao životinje. Naredio je da se sve životinje puste jer je lepo vreme da se istrče. Pošto svinjac i posle dvanaest nedelja nije očišćen to je i dalje zadatak za sve farmere. Pored toga trebaju i da pokose ono što je ostalo nepokošeno i da đubrivo razdele u kocku. Zorica se sama prijavila da taj zadatak obavi.

Povezana vest:  Dokumentarna serija „Super veterinar" od 24. septembra samo na Viasat Nature

Firči, Sajko i Maca koji su prozvani da su radioničarski klan su rekli da nikakav klan ne postoji. Objasnili su da se u radionica okupljaju ljudi koji su slični i koji se lepo druže. Miloš i Mina misle da taj klan postoji ali da nemaju vođu i da Raka hoće da im se pridruži jer strahuje da ga Sajko ne imenuje za slugu. Nemanja i Milena misle da je u radionici ekipa koja je protiv Miloša i nemaju ništa s tim.

Mina je Miloša obavestila da su svi farmeri otišli kod Proke kada je došao u obilazak pa je rekla da su svi isti i da se  svi se foliraju. On joj je rekao da ne brine jer će svi poispadati i da im ništa ne vredi. Dodao je da je bolje biti dobar sluga nego loš gazda i da se sve vidi na pijaci.

Nemanja je rekao Zorici da je Sajko pitao Milenu da se prijavi za slugu pa pretpostavlja da bi u tom slučaju on mogao da ispadne. Zorica mu je rekla da Miloš najbolje oceni ko će da ispadne i da nije njega spominjao.

Zorica je Nemanji i Mileni rekla da joj je bilo jako drago da se druži sa njim jer su oni ipak dobra deca i da su se u jednom trenutku svi pogubili ali da je sada sve u redu.

Povezana vest:  Holivudski glumac Idris Elba u novoj seriji na Discovery kanalu

Miloš je sa Draganom komentarisao natpis na štali pa je rekao da su lepo to napisali jer otkako je on otišao štala je opet prljava jer je Raka zaprljao. Dodao je da ga je Raka pošlušao i da se sada presvlači više puta dnevno kao i da ima još materijala koji će izneti kada za to dođe vreme. On misli da postoji mogućnost da se Milena i Nemanja prijave za sluge da bi sebi obezbedili još nedelju dana na Farmi.

Raka i Firči su pravili kombinatorikuu koga bi bilo dobro postaviti za ženskog slugu. Raka ga je upitao da li može da pretpostavi ko će da pobedi a Firči mu je rekao da zaista ne može ni da zamisli. Zatim mu je priznao da ne mrzi Miloša jer nema razloga za to ali da je siguran da je on imao neke traume u detinjstvu pa je sada takav.Raka je rekao da je Miloš ko stršljen među pčelama i da nema njega da bi se svi oni družili lepo.

Sajko i Firči su pričali o tome ko bi trebalo da bude muški sluga pa je Firči rekao da je razmišljao da se sam prijavi. On misli da ne bi imao najmanje glasova publike a veruje da Dragana ima najmanje glasova. Samtra da kad je dogurao dovde treba da ostane do kraja.