U susret premijeri drugog dela druge sezone serije “Fear the Walking Dead” (#FearTWD), AMC Global je objavio vizuelno rešenje serije i prvi promo video. Nastavak druge sezone Fear the Waking Dead biće emitovan u ponedeljak 22. avgusta u 3h ujutru ekskluzivno na AMC Global kanalu istovremeno sa američkom premijerom, u više 125 zemalja širom sveta. Oni koji propuste prvo emitovanje, imaće priliku da pogledaju epizodu u repriznom terminu, iste večeri u 22h.

Povezana vest:  Premijera nove dokumentarne HBO serije "Mekmilioni" 4. februara na HBO GO-u

Seriju “Fear the Walking Dead” su producirali Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert sa glumačkom ekipom koju čine: Kim Dickens kao Madison, Cliff Curtis kao Travis, Frank Dillane kao Nick, Alycia DebnamCarey kao Alicia, Ruben Blades kao Daniel, Mercedes Mason kao Ofelia, Lorenzo James Henrie kao Chris i Colman Domingo kao Strand.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Edin i Goca Tržan – ćeraćemo se mi još!

Nastavak sezone prati krah porodica Clark, Manawa i Salazar. Dešavanja koja su se odigrala na brodu Abigail u Meksiku, nateraće naše junake da nasumice biraju svoje puteve kako bi preživeli. Alicia se bori sa Madisoninim odbijanjem da prihvati gubitak Nicka, dok Travis pokušava da izvuče Chrisa iz apokaliptične tame koja preti da ga proguta. Strand je izgubljen u svojoj tuzi, a Danielova tamna prošlost ostavlja Ofeliu bez nade da će uspeti da prežive i izgrade svoje živote ponovo.

Povezana vest:  FARMA 2010, Miloš: Maca spletkri i podmeće