Za samo deset dana, više od 20.000 domaćinstava aktiviralo je uslugu gledanja svih epizoda nove sezone „Senki nad Balkanom“ – i tako na najbolji način potvrdilo kvalitet sada već kultne serije, ali i jedinstvene usluge, koju su svim građanima Srbije ponudili kompanije United Media i SBB.

Još jednom se pokazalo da je uspeh rezervisan za one koji se odvaže da naprave korak napred – a očekuje se i da će broj ljudi koji će „bindžovati“, tj. gledati odjednom sve epizode „Senki nad Balkanom 2“ nastaviti da raste.

Povezana vest:  Nove američke serije u znaku žene

Da ni društvene mreže nisu ostale ravnodušne svedoči veliki broj postova i pohvala u kojima gledaoci ne kriju oduševljenje novim epizodama i raspletom, nedvosmisleno govore da je „bindž“ bio pravi potez. Pozitivne kritike stigle su na račun vrhunskog kvaliteta produkcije, ubedljive i živopisne glume, nesvakidašnje režije i napokon,  izuzetno uzbudljivog zapleta koji sve vreme drži pažnju i koji je sam najbolji poziv za gledanje u jednom dahu.

Povezana vest:  Džoun Kusak u seriji Shameleš

Ovog ponedeljka od 20.00 emitovala se tek druga epizoda serijala na kanalu Nova S, a svi koji su nestrpljivi da vide preostalih osam, do njih mogu da dođu vrlo lako – u svega par koraka po ceni od 990 dinara.

Saznajte kako na sbb.rs/senke-nad-balkanom-2