nedelja-ajkula

Premijere na kanalu Animal Planet – Nedelja ajkula

Nedelja ajkula: Borba za ajkule

U fascinantnom premijernom serijalu „Borba za ajkule“ u okviru Nedelja ajkula, upoznajte ljude iz celog sveta koji su preživeli napade ajkula i koji su posvetili svoje živote očuvanju svojih napadača. Uprkos činjenici da su izgubili šake, ruke, noge, a zamalo i živote, ovi izvanredni heroji nisu izgubili veru u najvećeg grabljivca u okeanu i postali su najmoćniji zastupnici ajkula na planeti. Dok prepričavaju dramatične događaje o svojim zastrašujućim susretima s vrhunskim morskim ubicama, otkrijte šta je inspirisalo ove ljude da preokrenu situaciju koja se mogla završiti tragično.

Povezana vest:  Telekom Srbija i Zillion Film počeli snimanje serije “Tunel”

Od srede, 5. septembar u 20:05

nedelja_ajkula_2

Nedelja ajkula: Leteća čeljust – Apokalipsa

Fotograf, autor i stručnjak za ajkule Kris Folous i producent Džef Ker se vraćaju na ostrvo Sil u Južnoj Africi da bi upotpunili znanje o velikim belim ajkulama koje patroliraju tamošnjim vodama u specijalnoj emisiji „Leteća čeljust – Apokalipsa“ u okviru novog serijala Nedelja ajkula. Opremljena najsavremenijim kamerama namenski osmišljenim da uhvate vrhunskog predatora iz okeana iz nove perspektive, ekipa polazi u najnoviju potragu za jednom posebnom ajkulom, velikom belom ajkulom dugom 4,3 metra zvanom Kolos. Trudeći se više nego ikad ranije, Kris i Džef daju sve od sebe da bi prikazali snagu i lepotu ove ogromne zveri, čak i kada to znači da rizikuju svoje živote zbog snimaka izbliza. Pratite njihovu ekspediciju dugu godinu dana dok snimaju ova neverovatna bića i donose nova naučna otkrića vezana za ponašanje ajkula.

Povezana vest:  Na kanalu National Geographic, 14. decembra u 22:00 časova, premijerno će biti prikazan triler film “More senki”

Od četvrtka, 6. septembar u 20:05