trueblood4

Snima se i peta sezona “Prave krvi”

Ljubitelji vampire, vukodlaka I onih što bića što menjaju oblike već sigurno znaju da se snima i peta sezona popularne hit serije „Prava krv“ koja dolazi iz originalne HBO produkcije! Odličnu vest objavio je Michael Lombardo, predsjednik HBO Programminga.

I peta sezona ove serije koja iz epizode u epizodu ima sve veći broj obožavatelja imaće ukupno 12 nastavaka, a snimanje i produkcija novih epizoda kreće već krajem ove godine u Los Angelesu.

-Oduševljen sam jer ‘Prava krv’ i dalje ima fenomenalnu gledanost kod naših pretplatnika ali i izvrsne kritike – rekao je Lombardo i dodao: – Alan Ball i njegov talentovani tim smislili su najuzbudljiviji doživljaj na tv ekranima.

Povezana vest:  2. sezona SERIJE “Zelena groznica” uskoro na kanalu VIASAT: Explore

-I dalje sam zadivljen i oduševljen entuzijazmom naših gledalaca – rekao je Ball.

-Ne mogu zamisliti bolju zabavu od ovoga.

Za Emmy® nominovana serija koja uspešno kombinuje romantiku, neizvesnost, misteriju i humor smeštena je u vreme kada su vampiri izašli iz svojih kovčega, te prati romantičnu vezu između konobarice Sookie Stackhouse (Anna Paquin), koja ima sposobnost čitanja tuđih misli, i 173 godine starog vampira Billa Comptona (Stephen Moyer). Tvorac Alan Ball (ujedno i tvorac HBO-ove serije „Dva metra pod zemljom“ koja je osvojila nagradu Emmy®), također je i izvršni producent serije koja je temeljena na bestseleru „Sookie Stackhouse“ autorke Charlaine Harris.

Povezana vest:  BER GRILS: MISIJA "PREŽIVLJAVANJE" od sutra na Discovery kanalu

Poslednja, četvrta sezona „Prava krv“ koju gledaoci u Srbiji od 22. avgusta mogu da prate putem usluge HBO OnDemand pokrenula je celu lavinu pozitivnih kritika, pa je seriju USA Today prozvao „ekstravagandno zabavnom“, a pohvalili su i „izuzetnu ekipu scenarista i glumaca“, dok su iz Washington Posta za seriju rekli da je „za prste polizati“ i „da stvara zavisnost“.

Povezana vest:  Martin Frimen u seriji braće Koen "Fargo"

Serija „Prava krv“ nedavno je osvojila četiri Emmy® nominacije, uključujući kategoriju za najbolju gostujuću glumicu u dramskoj seriji (Alfre Woodard).

Seriju je kreirao Alan Ball i to prema seriji novela „Sookie Stackhouse“ autorke Charlaine Harris. Izvršni producenti četvrte sezone su Alan Ball i Gregg Fienberg, izvršni koproducenti su Brian Buckner, Mark Hudis, Nancy Oliver, Realle Tucker, Alexander Woo, dok je koproducentkinja Christina Jokanovich.

HBO pretplatnici u Srbiji četvrtu sezonu „Prave krvi“ trenutno mogu pratiti putem usluge HBO On Demand, dok će se ista prikazivati na HBO-u od 7. oktobra 2011.