nemanja_milenaFARMA 2010

Ko je normalan na farmi?!

Na klupi u dvorištu su Nemanja i Maja razgovarali o trenutnom stanju na Farmi. Složili su se da je atmosfera vrlo negativna i da postaje sve gore i gore. Nemanja je postao nervozan od kada su se vratili izbačeni farmeri. Milena je pokušala da ga smiri. Rekla mu je da joj je tek prvi dan na Farmi, medjutim, on joj je rekao da nije nervozan zbog njenog povratka, već ga nervira to što su svi ulizuju i klanjaju Milošu. Dodao je da on nije za Farmu, i da njegov mozak ne može da shvati da li su ti ljudi normalni.

Razgovor su nastavili na klupi. Nemanja je zaključio da je Milenin odlazak pogodovao poboljšanju njihove veze, jer su na Farmi postali kao drugari jer se izgubila strast koju su ranije imali. Milena se složila sa njim, i dodala da iako njemu ne izgleda tako, ona u svakom trenutku zna kako stoje stvari i kako da reaguje. Oboje su rekli da jedva čekaju da izadju, i da se sada osećaju mnogo bolje nego pre Mileninog odlaska.

Pridružila im se Marija. Obavestila ih je da Ivan igra na stolu i svira gitaru u kući. Ivan je rekao da je time hteo da oraspoloži Miloša koji je bio tužan tokom celog dana. Na ovu Ivanovu izjavu su svi reagovali burno. Milena je rekla da im svima treba čestitati jer su sa njim proveli tri meseca u kući.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Kako je prošao prvi dan: Duško završio na otpadu, u kući vlada idila

U kuhinji su Miloš, Mina, Maca, Ivan i Dejan pevali i veselili se. Miloš je u jednom trenutku počeo da plače. Dejan mu je rekao da se slobodno isplače i da pusti svoje emocije. Miloš je rekao kako se ipak poneo muški i da nije obrukao svoju decu koju mnogo voli. Dejan ga je utešio i rekao mu da je u pravu.

Farmeri su na klupi komentarisali Miloševo ponašanje. Složili su su i Miloš i Firči podlegli pritisku na Farmi i da se čudno ponašaju upravo zbog toga. Pošto im se pridružio, Miloš je prokomentarisao neke od svojih sukoba sa Zoricom i Macom. Za Macu je rekao da je nečovek i da je potpuno poludeo jer je za Draganu rekao da je preko kreveta došla u VIP svet. Dragana se složila sa Milošem da je Maca potpuno lud i da je neverovatno to što njemu smeta kako je ona došla na Farmu. Dodala je da Maca ima neki kompleks.

Zorica i Miloš su postavljali sto u trpezariji. Miloš se izvinio Zorici za sve konflikte koje su njih dvoje imali. Pružio je Zorici ruku, i poljubio je u obraz u znak pomirenja. Zorica je prihvatila izvinjenje, pa se i ona njemu izvinila, i ponudila ga ručkom. On je otišao kod Dragane i rekao joj da se pomirio sa Zoricom. Obećao joj je da će da se izmiri sa svima i da će mu duša biti mirna, dok će njima duša ostati grešna. Dragana se nasmejala i posavetovala ga da uradi kako hoće i kako misli da je najbolje.

Povezana vest:  FARMA 2010, Maca novi gazda

Svi farmeri su u spavaćoj sobi. Firči je pakovao svoje stvari. Farmeri su ga začudjeno pitali zašto pakuje stvari, i zašto želi da napusti Farmu. On im je objasnio da mu je dosta ovog načina života, i da je video šta je imao da vidi. Rekao je da je uzeo pare, i da nema više šta da radi na Farmi. On je bio ubedjen da će ispasti i da je bolje za njega da pre izadje sa Farme i da ne muči sebe. Dodao je da nije ni malodušan ni depresivan, već da je to njegova odluka i želja.

Miloš, Mina, Ivan i Gagi su sedeli u spavaćoj sobi i pričali o ponašanju farmera. Složili su se da svi obraćaju pažnju na svoje ponašanje i paze šta rade i pričaju. Miloš je rekao da je Dragana najnamazanija od svih i da vodi računa o svakoj rečenici i da se nada da će pobediti. Mina je dodala da je Dragana nezrela i da ponekad ne zna da reaguje na pravi način, ali da će joj to reći posle Farme. Miloš je rekao da su njih dve različite, ali da je ona najsmirenija i da će sigurno uspeti u životu.

Povezana vest:  Nagrada u Moskvi za RTS-ov film

Firči i Maja su razgovarali o Firčijevj ideji da napusti Farmu. On je rekao da je razlog njegovoj želji za napuštanjem Farme upravo Miloš. Rekao je da ne može da ga smisli i da ga je jedino povredilo kada mu je Miloš spomenuo decu. Objasnio je da mu je to najsvetija, najčistija i najbolja stvar u životu i da neće dozvoliti Milošu da to kalja. Dodao je i da je licemerno od Miloša to što je, kada je uočio da Firči ne reaguje na provokacije, počeo da preti.

Dejan je ušao u štali i, obraćajući se životinjama, rekao da su svi u kući poludeli, ali da je on smirio situaciju, tako da krave i koze više ne moraju da brinu jer je sve pod kontrolom.