frenk_lampard_foued_kadir_eng_alzirFrenk Lampard: Krenućemo glavom kroz zid na utakmici!

 

Frenk Lampard, engleski reprezentativac, u ponedeljak je pred novinarima razjasnio situaciju oko pokušaja polemika Džona Terija sa selektorom Fabijom Kapelom.

Igrač Čelzija i Terijev saigrač opovrgnuo je da se radilo o “vrućem” sastanku i naglasio je da svi nfudbaleri bespogovorno stoje iza italijanskog trenera.

-Džon je želeo da razgovara zato što je strastven čovjek. Takav je i kao igrač. Svaki od nas 23-ojice igrača koliko nas je ovde probleme tretira drukčije. Neki u ovoj našoj situaciji ne bi rekli ništa, neki bi ih hteli raspraviti glasno, proći glavom kroza zid. To je tako. I to svi poštujemo – kazao je Lampard i nastavio:

Povezana vest:  Huligani veliki problem argentinskog fudbala

-Džon je mislio pozitivno, u to uopšte ne sumnjam. Pokušaćemo biti glasni i krenuti glavom kroz zid na treningu i na utakmici.

Kad je u pitanju sporni sastanak u nedelju uveče, komunikacija igrača i selektora protekla je u savršenoj tišini – veli Lampard.

-Nemam nameru previše govoriti o našim izoliranim sastancima. Takav je običaj. Mogu da kažem da je govorio isključivo selektor. Gledali smo našu razočaravajuću predstavu protiv Alžiraca. O tome je sve vreme bila reč.

Povezana vest:  Barselona bolja od Atletika u derbiju

Englezima, kao ni Slovencima, organizatori sutra, dan pre njihove međusobne utakmice, neće dopustiti trening na stadionu Nelson Mandela Baj u Port Elizabetu. Razlog tome je natopljenost terena vodom zbog velikih količina kiše. Englezi će zato i u utorak trenirati u svom kampu.