pinkPink kreće sa emisijom o vojsci

 

Televizija Pink najavila je da će od 3. jula svake subote emitovati novu polučasovnu emisiju „Štit“ koja je posvećena Vojsci Srbije i vojnim temama.

Pink je saopštio da će „Štit“ imati informativni segment koji će činiti nedeljni pregled dešavanja u Vojsci Srbije i predstavljanje njene i tehnike, naoružanja i opreme drugih armija sveta.

Povezana vest:  Osvoj put u London gledajući serije

Dokumentarni segment „Štita“, koji će ići na Pinku svake subote od 10.00, predstavljaće pojedine vidove, rodove, službe, jedinice, sredstva, naoružanje i opremu iz bliže i dalje prošlosti.

-Igrani segment biće verovatno i najatraktivniji deo emisije. Rešavanje životnih situacija poput talačkih kriza, upada u razne objekte, spasavanje i traganje, prepadna, diverzantska, dejstva specijalnih timova, ali i teme poput, tenkovskog voda, čete, mehanizovanog bataljona u napadu i odbrani – najavio je Pink.

Povezana vest:  Prema nekim šuškanjima, Lea Michele i Cory Monteith nikad nisu ni bili u pravoj vezi!

Kako se navodi, emisija će imati i interaktivni segment u kome će gledaoci sms porukama birati kandidate za učešće u redovnim i trenažnim aktivnostima Vojske Srbije, kao što su preživljavanje u prirodi, vožnja tenkom, transporterom i helikopterom.