marija_serifovicFARMA 2010.

Farmu je napustila Marija Šerifović

Zbog obaveza oko koncerta Farmu je napustila Marija Šerifović.

Iz kuće je izašla juče posle podne a prethodno se obratila svim farmerima. Rekla im je da joj je bilo drago da se druži sa njima, da je više nego zadovoljna što je bila stanovnica Farme, da je želela da ljude vide kakva je i da će se potruditi da farmeri prisustvuju njenom koncertu ili barem da ga prate sa Farme. Zorica, Maca i Gagi su bili jako tužni ali su joj svi farmeri poželili mnogo sreće.

Miloš je ujutru išao na pijacu da razmeni sveće koje su farmeri pravili i jaja koja su ukrašavali za potrebne namirnice i hranu. U kuću se vratio sa punim džakovima.

U toku dana farmeri su imali i raspravu i sastanak a sve oko podele kućnih poslova. Najglasnije u raspravi su bile Zorica i Maja koje su se zalagale za bolju organizaciju u kuhinji. Maca je izričito rekao da neće da pere sudove a Firči se zabrinuo kako će žene da seku drva kada mogu time da se povrede. Miloš je pohvalio Mariju da najbolje muze krave od svih ukućana a Nemanji je rekao da ga je pozitivno iznenadio.

Povezana vest:  Emisija „Ekstremne škrtice" na TLC kanalu

Na kraju je Miloš napravio raspored ko s kim u smeni treba da radi. Milica se zbog toga rasplakala jer je stalno u smeni sa Majom a ona je konstantno kritikuje i govori joj kako šta da uradi. Milena, Nemanja, Mirjana i Gagi su je tešili a Gagi je komentarisao kako Maja uvek glumi žrtvu i samo broji šta je i kada uradila.

Proka je bio u obilasku imanja i zadao je farmerima zadatak sređivanje svinjca koji su izvršavali Sajko i Firči. Svi farmeri su hvalili Firčija kako je spretan i vredan i da svašta ume da napravi a Maja ga je hvalila kao velikog domaćina koji ume tanko da oljušti koru od krompira.

Povezana vest:  Stan Against Evil maraton za Noć veštica na AMC kanalu

Farmeri su tokom dana brinuli ko bi mogao da bude ovonedeljni sluga ali gazda Miloš je jednio otkrio da će ove nedelji kriterijum biti ljubavni.

Nemanja se jadao Biljani kako je njemu i Milenu teško na Farmi jer su nervozniji i ranjiviji. Macu je zamolio da ga više ne proziva jer novinari te njegove šale neće razumeti. Milena je pokušala da ga umiri ali on je jadikovao da su kao neki zamorčići i da mu uopšte nije zabavno.

Uveče je gazda Miloš birao sluge. Razmišljao se koji par da izabere i na kraju se odlučio za Maju i Firčija. Obrazložio je to Majinim priznanjem da joj se neko u kući sviđa i da će tako imati više vremena da se druže i ispričaju. Maja se naljutila i prvo tražila da prestane da joj tepa Bebo a zatim nastavila kako kriterijumi za izbor nisu dobri. Firči je izbor primio mirno i samo dodao kako je ipak Dejan najpodesniji da bude sluga.

Povezana vest:  GLUMAC ALEKSANDAR RADOJČIĆ GOST EMISIJE IMPULS

Ukućani su posle izbora dobili žurku koja je trajala do kasno u noć. Maja je bila najveselija pa je ostale nagovorila da sa muzikom odu u spavaću sobu i probude Macu. Maca je posle to isto  predložio da urade i Milošu u gazdinjskoj kućići ali Miloš se toliko prepao da mu je trebalo 10 minuta da se sabere.