Eurosport je najavio saradnju sa Lindzi Von, najuspešnijom alpskom skijašicom svih vremena. Eurosport i Lindzi Von sarađuju na snimanju sveobuhvatne serije koja će fanovima omogućiti ekskluzivni pristup životu ikone zimskih sportova, kako na stazi tako i van nje.

Serijal „Chasing History“, čija je premijera najavljena za februar 2017. godine, prati Vonovu koja teži  da ostvari svoj profesionalni san – da  nadmaši broj osvojenih Svetskih kupova. Ovaj serijal predstavlja ključnu tačku u izveštavanju Eurosporta u vezi sa Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu 2018.

Lindzi Von, dolazi iz američkog grada Vejl, država Kolorado, smatra se najuspešnijom alpskom skijašicom svih vremena sa  osvojenih 76 Svetskih kupova u  16 godina dugoj karijeri. Kamere Eurosporta imaće ekskluzivni pristup privatnom životu osvajačice zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2010. godine. Fanovi će biti u mogućnosti da vide kako se Lindzi opušta u društvu porodice i prijatelja i šta voli da radi u slobodno vreme. Takođe će biti u prilici da vide kako razmišlja i čime se rukovodi elitna sportistkinja koja teži ka sportskoj besmrtnosti.

Povezana vest:  FARMA 2010, Nemanja je ponovo gazda!!!

Kroz ovaj serijal fanovi će pratiti i lepe i teške trenutke, kao i izazove sa kojima se Vonova suočava u svom pohodu ka Olimpijskom postolju. Sa nešto manje od 500 dana do početka Zimskih olimpijskih igara 2018, serijal „Chasing History” predstavlja strateški važnu tačku u programu Eurosporta, koji na ovaj način prenosi priče sportista koji teže da osvoje zlato u Pjongčangu.

Serijal će biti emitovan preko svih Eursportovih kanala i platformi, uključujući i Eurosport Player, Eurosportov pretplatni servis koji pruža fanovima šansu da uživaju u ekskluzivnom sadržaju uživo ali i na zahtev.

Dodatni ekskluzivni sadržaj će takođe biti dostupan na posebnoj aplikaciji koja će biti pokrenuta pred premijeru serijala.

Povezana vest:  Nova turska serija ZABRANJENA LJUBAV, od ponedeljka 19.11. svakog dana od 20 časova na TV PINK

Oduševljena sam što mi je pružena prilika da podelim svoju priču sa Eurosportom kroz seriju Chasing History”. Narednih 18 meseci će biti najuzbudljiviji period u mom profesionalnom životu i ne mogu da zamislim boljeg partnera na ovom projektu od Eurosporta. Eurosport je bio uz mene tokom moje profesionalne karijere i sada je pravo vreme da ovoj kući omogućim uvid u moj privatni život.

Serija Chasing History” će povesti fanove na neverovatno putovanje na kom će biti u prilici da vide svakodnevne izazove sa kojima se suočavaju profesionalni sportisti. To bi trebalo da bude veoma zabavno!” izjavila je Lindzi Von.

Veoma smo uzbuđeni zbog saradnje sa jednom svetskom zvezdom kao što je Lindzi. Tokom karijere Lindzi je pokazala da je ne samo pionir koji je prerastao u globalnu ikonu, već da je uzor za milione ljudi širom sveta. Fanovi će imati priliku da preko svih Eurosportovih platformi prate pripreme ove prvoklasne sportistkinje, lakše i teže trenutke u njenom životu, kao i izazove sa kojima se ona suočava.

Ovaj sveobuhvatni program je savršen primer novog Eurosporta, koji stvarajući jedinstven sadržaj teži da postane lider u sportskom izveštavanju, i Eurosporta koji prenosi sve važne Svetske šampionate i Kupove ove zime.”, rekao je Peter Huton, direktor Eurosporta.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Ukućani uspešni u ulogama cirkusanata

U junu 2015. godine Discovery Communications i Međunarodni olimpijski komitet potpisali su sporazum kojim je Eurosport dobio ekskluzivno pravo prenosa četiri naredne Olimpijade u 50 zemalja i teritorija širom Evrope (Pjongčang 2018, Tokio 2020, Peking 2022 i Olimpijske igre 2024).

PHOTO: Doug Pensinger/Getty Images