Serija Grlom u jagode, koja je ostavila dubok emotivni trag na mnoge generacije gledalaca, obeležila je ovog vikenda veliki jubilej- 40 godina od premijernog prikazivanja. Kompanija Canon je, kao partner projekta, bila deo svečanosti organizovane ovim povodom u DKC-u, i bila je zadužena da mnogobrojni gosti događaja sa sobom ponesu fotografije, kao trajnu uspomenu na druženje sa ekipom ove kultne serije.

Povezana vest:  Ian Somerhalder zaljubljen do neba

Proslavi „rođendana“ serije prisustvovali su brojni glumački velikani naše scene, među kojima i Bogdan Diklić, kome je lik Čombeta bio prva velika uloga u karijeri, Gordana Marić, upamćena kao Goca, devojka Baneta Bumbara i Branko Cvejić, koji je popularnost stekao upravo kao Bane Bumbar iz ove serije. Iako je već četiri decenije prošlo od prvog prikazivanja ozbiljnog serijskog prvenca Srđana Karanovića, nostalgija za ovom tv serijom i dalje traje, a izložba fotografija i knjiga koja je postavljena u KCB-u predstavlja svojevrstan omaž tom velikom projektu.

Povezana vest:  CineStar TV Channels proslavili 10 godina postojanja u regiji i najavili novitete!

Povodom 40 godina serije Grlom u jagode, Kulturni centar Beograda, uz podršku kompanije Canon, Radio-televizije Srbije, Filmskog centra Srbije i Vulkan izdvaštva, od 28. do 30 oktobra, emitovao je svih 10 epizoda ove kultne serije, organizovao razgovore publike sa autorima i glumcima, izložbu fotografija i knjige o seriji koju su priredili autori projekta Stefan Arsenijević i Maja Medić.

Povezana vest:  Četvrta sezona vampirske serije Prava krv

Iskoristite jednistvenu priliku da oživite uspomene kroz fotografije tv serije Grlom u jagode i posetite izložbu fotografija koja će u Kulturnom centru Beograda trajati do kraja januara. Izložba će za posetioce biti otvorena  radnim danima i vikendom od 16h do 23h.