ja-imam-talenat-ana-mihajlovski-grubin-foto_e-stock__milos_rafailovicVoditeljka Ana Mihajlovski Grubin, koja je poznata po tome što uvek kaže ono što misli, voditeljka je šoua “Ja imam talenat”, koji za nedelju dana počinje da se emituje na najgledanijoj televiziji u regionu.

Liniju je dovela do savršenstva, ozbiljno shvatajući novu ulogu koja joj je poverena, spremna da zajedno sa četvoročlanim žirijem priredi publici u regionu nezaboravan doživljaj. Ana, koja je gledaoce već osvojila svojim prvim pojavljivanjem na malim ekranima, što svojom smelošću, što svojom harizom i lepotom, ima pred sobom ozbiljan zadatak koji za nju sigurno neće predstavljati problem. Šarmantna i vrcava voditeljka oduvek je privlačila veliku pažnju svojim izgledom, ali sada izgleda nikad bolje, što dokazuje fotografija sa snimanja, koja je nastala dok se Ana pripremala za emisiju.

Povezana vest:  Na kanalu TLC počinje serija “Mama medijum”

Čak i bez poziranja, nesvesna da je fotografišu, ona je jednostavno blistala, a liniju je dovela do savršenstva, ozbiljno shvatajući novu ulogu koja joj je poverena, spremna da zajedno sa četvoročlanim žirijem priredi publici u regionu nezaboravan šou.

Žiri koji čine glumac Srđan Žika Torodović, glumica Danica Maksimović, pevačica Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta zajedno sa Anom čine dobitni tim koji će svakog četvrtka birati najtalentovanije ljude iz čak 12 zemalja.

Povezana vest:  Hačer: "Očajne domaćice" zaslužuju filmsku adaptaciju

Prva epizoda biće premijerno emitovana 17. novembra u 21:15, zato ne zaboravite da tada obavezno budete uz televiziju Pink!