soba_kreveti

VELIKI BRAT 2011

Raspevano i u kući i na otpadu

Ukućani su se probudili lepo raspoloženi zbog sunca koje ih je od ranog jutra vuklo napolje.

Radašin se brijao dok mu je Nikola koji je prao zube pored njega pravio društvo. Džordž je očigledno gladan, doručkovao, dok su se ostali ukućani razbuđivali i spemali u kupatilu. Zatim se oglasio i Veliki Brat koji je Radašinu dao novi dneveni zadatak a potom su se ukućani premestili u dnevnu sobu da uz jutarnju kafu saslušaju Radašina, koji im je čitao zadatak. Nakon toga Slavica je češljala Milu a Radašin i Dragana su se šetali po dvorištu. Dragana je danas vesela i razigrana. U dvorištu otpada Duško uživa u lepom vremenu dok su njegovi cimeri i dalje u autobusu, leškare i pričaju o svojim fb prijateljima.

Povezana vest:  Hali Beri i Pol Rad u Simpsonovima

Tamara, Bojana, Lester i Ema su se kasnije dobacivali flašom na trpezarijskom stolu u igri koju su nazvali „Samo da ne padne“, dok su se Marijana i Džordž u kuhinji dogovarali oko ručka.

Dražen je pio kafu i posmatrao ukućane koji se igraju. Slavica je vežbala na pokretnoj traci dok se Radašin šetao pored nje.

Ukućanke otpada su u dvorištu pričale o provokacijama u kući a potom su ušle u dnevnu sobu na otpadu da Soraja ispravi kosu Dragani. Za to vreme Duško i Nirman sedeli su u dvorištu i razgovarali.

Marijana i Ema spremaju ručak, Slavica im pomaže, dok Bojana i Džorž piju kafu u terpezariji i prave im društvo. Slavica i Radašin zasmejavaju ukućane u kuhinji  pevajuči i igrajući.

Nikola, Lester i Milan leškare u dvorištu na ležaljkama a Mila i Tamara u spavaćoj sobi.

Povezana vest:  VIKEND POSVEĆEN DANU ZALJUBLJENIH NA MTV KANALU

dusko_horvatU otpadu je takođe bilo veselo i nasmejano, Soraja i Horvat su ručali dok su im Duško i Dragana pravili društvo pričajući sa njima a potom svi zajedno odlaze u dvorište gde nastavljaju druženje.

Dok ostatak ukućana i dalje ruča, Dražen pere sudove a Nikola i Marijana mu pomažu i raspremaju sto.

Neki su vredni a Ema, Mila i Tamara pričaju i smeju se u dvorištu. Radašin kao i obično zabavlja ukućane pevajući.

U otpadu je takođe u toku popodnevni odmor pa je Horvat u dvorištu sa Duškom a Soraja i Dragana ćaskaju u autobusu.

Soraja se izgleda lepo uklopila. Isti slučaj je i sa Tamarom. Popodne je provela u bazenu sa Nikolom sa kojim se izgleda najviše zbližila, bar što se muških ukućana tiče. Tu si bili i Milan, Ema i Radašin. Milan i Ema su se rvali, Tamara, Nikola i Radašin su se dobacivali balonom.

Povezana vest:  Mario Kasas - zvezda koja osvaja

Nakon toga, svi ukućani su se okupili u dnevnoj sobi. Nemeš je sedeo pored Bojane na krevetu.

Slavica, Džordž, Radašin, Dražen sede u dnevnoj sobi. Bojana, Nemeš i Tamara leže u spavaćoj sobi pričaju o deljenju stvari u kući. Mila im se pridružila. Ukućani su dobili novi nedeljni zadatak. Postaće akrobate, plesači, gimnastičari, mađioničari, klovnovi, zabavljači, artisti, iluzionisti kao i burlesknu tačku ala Dita von Teese. Ukućani imaju dovoljno vremena da savladaju svoje veštine. Svi ukućani moraju da učestvuju u zadatku sa jednom ili više uloga.

Svako jutro i svako veče će ukućani organizovati razgibavanje i fizičke pripreme.