Najgledanija produkcija na Balkanu IDJVideos konačno je dostupna i putem malih ekrana kao prva domaća muzička platforma koja predstavlja jedinstveni spoj televizije, muzike i interneta. Na novom muzičkom kanalu nalazi se preko 5.000 spotova, preko 300 izvođača i 20 izdavačkih kuća, kao i nekoliko televizijskih formata, dok multimedijalna aplikacija IDJApps, i portal IDJWorld, svim iOS i Android korisnicima omogućavaju da besplatno pristupe IDJTV-u, gledaju spotove, kreiraju svoje plejliste i čitaju najnovije vesti iz sveta šoubiznisa.

Povezana vest:  FARMA 2010, Ko je normalan na farmi?!

Projekat IDJTV i IDJApps pažljivo je pripreman i predstavlja važan iskorak na ovim prostorima kada je u pitanju dostupnost zabavnog sadržaja, aktuelnih vesti, spotova, biografija izvođača, raznih muzičkih izdanja na svim uređajima. Bez obzira na lokaciju, u svakom momentu korisniku je dostupna velika količina ekskluzivnog sadržaja.

Osnivači kompanije IDJVideos, Đorđe Trbović i Andrej Ilić uspeli su da od početka 2011. godine, svoj brend izdignu na nivo jedne od najpopularnijih i najbrže rastućih kompanija na Balkanu, specijalizovane za video produkciju. O njihovom izvanrednom uspehu i viziji svedoči i prestižno priznanje, „GoldenPlayButton“, koje im je nedavno uručila najveća online platforma na svetu, You Tube.

 

Povezana vest:  Premijera dokumentarnog filma "Zemlja tigrova" na Discovery kanalu u nedelju 31. marta