Sezona zmija nastavlja da otkriva još informacija o najljigavijim stvorenjima u životinjskom carstvu. Tajpan u toaletu? Piton u bazenu?

U seriji „Zmija Šila“ Julija Bejker pomaže vlasnicima kuća u Australiji da oslobode svoja imanja od otrovnih i neželjenih posetilaca. Emisija „Braća iz močvare“ prati braću Robija i Stivena Kesija, koji vode najveće utočište za reptile na Floridi, farmu za uzgoj otrovnih zmija i predstavništvo za egzotične reptile.

Povezana vest:  Radonjića raduju pobede i pored problema

Za to vreme, „Putujući veterinar“ obilazi Veliku Britaniju i posećuje domove ljudi koji imaju različita pitanja u vezi sa zdravljem svojih ljubimaca.

Serija „Otići predaleko“ prati Džejmija Kraforda dok putuje po najtežim klimatskim uslovima i terenima na svetu u potrazi za najinteresantnijim primerima prilagođavanja kod životinja.

U emisiji „U potrazi za kraljevskom kobrom“ herpetolog i avanturista Ostin Stivens obilazi udaljene džungle u južnoj Indiji da bi pronašao najveće otrovne zmije na svetu, a program „U potrazi za džinovskom anakondom“ ga prikazuje u Amazonu u pokušaju da uhvati divlju anakondu pod vodom i dovuče je na zemlju.

Povezana vest:  Premijera serije “Mangove ekspedicije” na Animal Planet kanalu

Od ponedeljka 3. aprila u 15:30 na Animal Planet kanalu.