Sinonim za borilački sport u regionu, specijalizovani kanal Fight Channel, postao je deo kompanije United Media koja širi svoj portofolio najatraktivnijih sportskih kanala. Pored najgledanijih Sport Klub kanala, sada je tu i Fight Channel, sa novom sezonom UFC–a.

24-časovni program Fight Channel-a obuhvata i više od 100 spektakala uživo godišnje drugih prestižnih borilačkih organizacija među kojima su i Bellator, Glory World Series, FFC i drugi. Kanal takođe raspolaže bogatom arhivom legendarnih takmičenja kao što su It’s Showtime, King of the Cage i Cage Rage. Osim svetskih događaja, promoviše i razvija domaću i regionalnu borilačku scenu i pruža edukativni sadržaj kroz mnogobrojne dokumentarne filmove.

Povezana vest:  Nova Suzan Bojle je slatka Džeki Evanho i ima samo deset godina

„Uz kanale N1, Cinemania, Lov i ribolov, Grand, Ultra, Mini Ultra, Bambino, Orlando i lepezu sportskih kanala Sport Kluba, svoju ponudu sada obogaćujemo prestižnim kanalom u oblasti borilačkih sportova. Kao deo naše regionalne kompanije, Fight Channel će imati finansijsku podršku za dodatna ulaganja u kanal, ujedno i priliku da proširi poslovanje atraktivnim prenosima uživo i vanvremenskim arhivskim sadržajima,“ izjavila je Aleksandra Subotić, direktor kompanije United Media.

Povezana vest:  Deki Stanković kod Ivana Ivanovića