Tokom poslednje decenije, mega uspešna serija kanala E! Keeping Up with the Kardashians neprestano je sazrevala i od dokumentarne porodične serije prerasla u globalni fenomen. Od rastanaka do sastanaka, venčanja, rođenja i svega što se događalo između, fanovi su „držali korak” tokom konstantne evolucije porodice. U devedesetominutnom programu Keeping Up with the Kardashians 10 Year Anniversary Special, koji će biti emitovan 01. oktobra u 20:00, domaćin i izvršni producent serije Ryan Seacrest, sešće sa Kris, Kim, Khloe, Kourtney, Kendall i Kylie da bi se podsetili najznačajnijih trenutaka iz njihovih života. Članovi porodice su ostali iskreni, saosećajni i ranjivi pred auditorijumom tokom godina, i ovaj specijal će se pozabaviti i pitanjem kako je biti član porodice koja lične trijumfe i teškoće preživljava pred kamerama.

Povezana vest:  Serija Dosije Iks se vraća na male ekrane

„Od samog početka serije pre deset godina, gledaoci su imali priliku da vide kako se porodica razvija, raste i postaje značajan deo današnje kulturne agende“, kaže Jeff Olde, izvršni potpredsednik za Program i razvoj na kanalu E!. „Proslavljajući desetogodišnjicu emitovanja, izuzetno smo zahvalni fanovima širom planete koji su od samog početka ‘držali korak’“.

Nakon mnogobrojnih događaja i naporne godine, serija Keeping Up with the Kardashians vraća se na male ekrane četrnaestom sezonom 08. oktobra u 20:00. Od dvorišnog kampovanja i degustacije vina u Santa Barbari, do ekskluzivnog putovanja u Meksiko zbog rođendanskih ludorija, članovi porodice su odlučni da se vrate svojim korenima, ali ne bez nekih izazova na tom putu. Kim razmišlja da se povuče iz centra zbivanja i posveti se porodici nakon traumatičnog iskustva u Parizu. U međuvremenu, veza između Khloe i Tristana se intenzivira, i Khloe je pod stresom jer mora da uskladi svoj život. Kourtney je opterećena prihvatanjem svoje realnosti samohranog roditelja dok deli obaveze oko dece sa Scottom. Kendal se našla pod strahovitim pritiskom i bori se sa osećanjem da je pod budnim okom javnosti, a tu je i ostatak porodice koji je uvek spreman za nepredviđene događaje.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, Nikola Planka razvalio u duelu, Jovana Živković ispala!

Za produkciju serije Keeping Up with the Kardashians odgovorni su Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je izvršni producent u Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West i Khloé Kardashian takođe su izvršni producenti. Gil Goldschein, Jeff Jenkins , Farnaz Farjam-Chazan i Amanda Weinstein su izvršni producenti za Bunim/Murray Productions.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC do 5. septembra: Moja tajna