U nedelju, 3. decembra od 21 čas, na TV Pink počinje nova emisija, kakva do sada nije viđena na televizijama u regionu.

Radi se o emisiji „Kontravizija“, čiji je autor i voditelj Lav Grigorije Pajkić, sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, koji je već privukao veliku pažnju javnosti.

Ovog puta, Lav će na TV Pink predstaviti emisiju „late night“ karaktera, pod nazivom „Kontravizija“, a glavna ideja jeste da bude suprotna svemu do sada viđenom.

– Ideja „Kontravizije“ je da bude kontra svemu što je inače kontra, želimo da budemo realni u nadi da ćemo staviti tačku na glupost, u protivnom će glupost staviti tačku na nas – rekao je Lav i dodao:

Povezana vest:  Premijera nove HBO serije "Nemoguće" 12. aprila

– Imaćemo interesantne goste, igre sa njima, preglede događaja u društvu i raznolike komične skečeve. Sve u svemu, jedan dosta inovativan koncept koji još nije viđen u Srbiji.

Lav će se kroz emisiju „Kontravizija“ baviti brojnim temama koje su aktuelne za vreme u kom živimo.

– Tematika je široka: društvo, kultura, politika… Trudićemo se da pratimo aktuelna dešavanja i da kroz satiru pokažemo šta sa njima nije u redu i šta bi trebalo da se promeni – objasnio je Lav.

Povezana vest:  Eva Longorija najavila nove sezone Očajnih domaćica

U prvoj emisiji, Lav će ugostiti Miroljuba Petrovića, kontroverznog doktora nauka, poznatog po čuvenoj rečenici „Ideš pod mač, bato“.

– Snimanje je bilo izuzetno zabavno, Miroljub me uvek oduševljava svojim razmišljanjima i idejama. Mislim da će se i on složiti da smo napravili sjajnu atmosferu – rekao je Lav, a onda objasnio šta je cilj emisije „Kontravizija“.

Povezana vest:  PROLEĆE NA HBO-u

– Moj cilj je da pokažemo gledaocima neke realne slike. Kada to kažem, mislim na veliku dozu demistifikacije koju ćemo u emisiji imati. Ljudi imaju mnogo pogrešnih ideja o tome kakva je kulturna i politička scena u Srbiji, a mi ćemo pokazati kakva ona zaista jeste – rekao je za kraj Lav.

Ne propustite „Kontraviziju“, emisiju kakva do sad nije viđena, u nedelju, 3. decembra, od 21 čas, samo na TV Pink!