hanamontanaMajli Sajrus tuguje zbog kraja serije Hana Montana

 

Glumica i pevačica koja je postala poznata javnosti nakon Dizijevog TV hita ‘Hannah Montana’ priznaje da je u seriji nalazila veliki oslonac i da će joj faliti kad se završi snimanje zadnje, četvrte sezone.

-Kada idem na turneju, kada snimam filmove ili bilo šta drugo, znam da će me uvek dočekati onaj isti stari životni ritam koji sam do sada vodila. Dočekali bi me stari poznanici koje tako dobro znam i jednostavno sam znala da ću u njima i u takvom okruženju uvek imati sigurno utočište, ali posle snimanja poslednje sezone, znam da ništa više neće biti isto kao pre. Predivan je osećaj doći na set gde možeš da budeš potpuno prirodan, sa svim tim dragim ljudima koji su me okruživali sve ove godine pre mog pravog muzičkog i filmskog proboja – rekla je nedavno Majli.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, Ivan Petrović napustio šou

Majli koja ima tek 17 godina priznaje da se dosta promenila nakon velikog debija u seriji ‘Hannah Montana’.

-Stvarno mislim da sam se mnogo promenila. Prvi put kada sam se našla u Diznijevom svetu znala sam da sedim u pozadini seta i mislim: O moj Bože, nalazim se na Diznijevom setu. Moj će život poprimiti totalno drugo značenje. Tako se i dogodilo. Sada verujem u sebe i ne stvaram sebi nepotreban pritisak kao što sam to pre znala da radim – priznala je Majli.

Povezana vest:  Nove sezone serija "Igrači" i "Nesigurna" od 13. avgusta na HBO GO i HBO