Malo ko ne voli seriju The Walking Dead. Fanovi se još uvek dobro sećaju početka prve sezone, onih 4-5 nedelja tokom kojih je Rick Grimes bio u komi, pre nego što je upoznao Morgana. Ali koliko je vremena prošlo za Madison i njenu porodicu tokom prve tri sezone Fear-a? Još važnije koliko je vremena proteklo između 3. i 4. sezone? I kako se zaboga Morgan uklapa u Fear the Walking Dead priču?

Lennie James as Morgan Jones, Garret Dillahunt as John Dorey, Maggie Grace as Althea – Fear the Walking Dead _ Season 4, Episode 3 – Photo Credit: Richard Foreman, Jr/AMC

Za sve ljubitelje apokaliptičnog zombi sveta 16. apila u 23:00, ekskluzivno na AMC kanalu, počinje novo poglavlje. Priču, koja je do sada pripadala Madison i njenoj porodici, sada će pričati Morgan Jones, jedan od omiljenih likova serije The Walking Dead.

Povezana vest:  Hačer: "Očajne domaćice" zaslužuju filmsku adaptaciju

„Za Morgana je ovo potpuno novo okruženje. Nova teritorija. To je fantastična osnova za dalji razvoj lika i pravce u kojima njegova priča može da se uklopi svet Fear the Walking Dead-a. Zaista sam uživao u ovom izazovu i jedva čekam da čujem prve utiske gledalaca” – kaže Lennie James. “Iskustvo koje sam stekao u radu sa ekipom serije The Walking Dead je za moju karijeru i mene lično zaista neprocenjivo, ali sada je vreme za nešto novo.”

„Briljantnost i ljudskost koje je Lennie James uneo u lik Morgana Jonesa su utkani duboko u The Walking Dead DNK. To je ono što je seriju učinilo sjajnom od samog početka” – kaže Scott M. Gimple, izvršni producent obe serije. “Njegova priča nastavlja se u novoj sezoni Fear the Walking Dead, i uneće značajne promene i potpuno neočekivani razvoj radnje u svet Fear-a kakav smo do sada poznavali”.

Da ne otkrivamo previše, podelićemo samo nekoliko detalja: nova sezona Fear the Walking Dead-a doneće nekoliko stvari koje je Robert Kirkman pažljivo kreirao za The Waking Dead univerzum. To znači značajna uloga “hodača”. A tu su i likovi koji su pobedili smrt. Jer nepisano pravilo kaže: što dublje zađeš u apokalipsu, ispostavi se da su ljudi koji prežive i dobro se snalaze u novom poretku, u stvari vrlo zanimljive ličnosti, sa neverovatno zanimljivim načinom preživljavanja.

Povezana vest:  FARMA 2010, Obeležen Dan Planete Zemlje, Biljana ponovo duelista

“Fear the Walking Dead” potpisuju poducent Scott M. Gimple i reditelji Andrew Chambliss i Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd i Greg Nicotero.

Ne propustite ekskluzivnu premijeru 4. sezone, u ponedeljak, 16. aprila u 4:00 posle ponoći istovremeno sa američkom premijerom, kao i repriznom terminu istog dana u 23:00. Nove epizode biće emitovane svakog ponedeljka u 3:00 po ponoći i 22:00.

Povezana vest:  Srpske zvezde čekaju „Dilu"